вівторок, 28 лютого 2012 12:38

На випускний вечір одягатимуть міні-сукні у формі пісочних годинників
14

Фото: фото надані стилістом Надією Світличною

"На випускному треба виглядати не вульгарно. Терпіти не можу, коли молода дівчина наносить на обличчя тонну тонального крему, виводить котячі стрілки і вдягає міні-сукню, яка трошки довша за футболку", - каже стиліст Надія Світлична. У Києві вона має ательє з пошиття суконь.

"Оскільки випускні вечори цьогоріч пройдуть у травні, бо навчальний рік скоротили через чемпіонат Євро 2012, тільки за лютий у мене було 12 замовлень. На березень записалося ще 18 дівчат на примірки".

Цікавлюся, якою ж має бути вечірня сукня — головний аксесуар випускного вечора.

"Вечірні сукні завжди асоціюються з глибоким декольте, довжиною в підлогу, сексуальними вирізами , відкритими плечима і шиєю. Пишні сукні повністю віджили себе. У них усі дівчата виглядають одинаковими. Не видно тонкої талії, гарних юних ніжок. Плаття більшості випускниць мало відповідають модним трендам. Європейські дизайнери пропонують дівчатам сукні з витонченим силуетом у формі пісочного годинника. Підкреслити приталений силует сукні і зробити акцент на талії допоможуть корсаж і пояс. В образі випускниці повинні панувати елегантність і жіночність, простота і оригінальність водночас".

- Якій довжині краще віддати перевагу?

"Пропоную обирати сукні до коліна — це завжди виграшна і популярна довжина. Але плаття повинне прикривати сідниці, навіть коли ви присідаєте чи нагинаєтесь. Це треба врахувати як тільки прийшли купувати чи замовляти сукню. Вони ідеально підійдуть молодим випускницям. Цьогоріч користуватимуться попитом короткі плаття, прості і стримані моделі, прямі або з трохи розкльошеною спідницею"

- Якими повинні бути вирізи у зоні декольте?

"Краще за все зупинитися V-подібному вирізі. Правильно підбирайте бюстгалтер. Якщо ліфчик має чашечки з подушечками, груди будуть припідняті, бюст видаватиметься пишним. Тут головне не переборщити. Однокласникам сподобаєтесь, а вчителі і батьки можуть не зрозуміти такої відвертості. Не потрібно робити виріз до пупа. Надто глибокий зіпсує образ. У моду повернуться асиметричні сукні на одне плече. У більшості випадків носитимуть сукні без плечиків, які тримаються на грудях".

- Які тканини будуть у моді?

"Раджу шити плаття з традиційних матеріалів - шовку, оксамиту, трикотажу, мережива і шифону. Трендовим матеріалом цього року буде тонка шкіра. На тілі вона виглядає елегантно й привабливо. Ефект романтизму платтю надасть драпірування".

- Якому кольору віддати перевагу.

"У моді знову крем, беж, колір слонової кістки, сірий і блідо-рожевий. Хто хоче стати центром уваги, повинен обрати яскраві відтінки. Актуальними будуть оранжевий, синій, жовтий, червоний, фіолетовий, золотий і срібний. Дуже красиво виглядає поєднання сірого і рожевого, чорного та бірюзового. З принтів-малюнків у моді леопард, горошок і дрібні квіти".

Зараз ви читаєте новину «На випускний вечір одягатимуть міні-сукні у формі пісочних годинників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути