Ексклюзиви
середа, 20 березня 2013 13:25

На весну купують салатові і рожеві балетки
6

Фото: Фото: Анна Усік

Балетки - це справжня знахідка для високих дівчат. Такої думки киянка Олена Добровольська.

"У мене зріст - 1,8 метра. Каблуки і танкетки для мене - табу, - говорить студентка. - Усі хлопці на півголови нижчі за мене. Щоб не комплексувати, ношу балетки з весни до осені".

В одному зі столичних бутиків Олена розглядає рожеві та салатові балетки. Ціни на взуття - від 150 до 400 грн. Дорожчі прикрашені бусинками, бряжками і штучними квітами. Дешеві - з бантиками та шнурівками.

"У мене в шафі понад 10 пар балеток. Взуття легке і практичне, але дуже швидко зношується, тому колекцію треба часто поповнювати. Дорогі балетки не купую. Дешевше прикрасити їх самостійно брошками чи пір'ячком. Надто яскраві не подобаються, бо до них важко підібрати одяг. От куди одягти ці салатові? Хіба під голубі джинси і салатову майку. Ці моделі найкраще підходять на літо. Але влітку замість балеток краще віддати перевагу шкіряним сандалям. У них ноги не пітніють, не так гаряче".

У столичному бутику на полицях понад 100 пар балеток. Відвідувачки найчастіше міряють чорні, сині та бежеві. Кольоровим віддають перевагу школярки. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповів столичний продавець-консультант Олег Грицищук.

"За день продаємо по 5-7 пар балеток, - розповідає Олег. - Коли потепліє, збуватимемо по 20-30 за день. Зараз клієнти розкупляють зимові черевики. Їх продаємо зі знижкою у 30-50 відсотків. Балетки беруть хіба на перевзування в офіси та школи. Цього сезону модні дуже яскраві - голубі, рожеві, фіолетові та зелені. Одяг не обов'язково повинен співпадати з кольором взуття. Яскраві балетки служать як аксесуар. Не звернути увагу на жіночі ніжки у такому насиченому кольором взутті - просто неможливо".

Олег радить купувати балетки наприкінці літа чи на початку весни. Тоді літнє взуття можна придбати значно дешевше, ніж у сезон.

"Користуються популярністю балетки з тканини. Шкіряні коштують дорого. Тому їх купують рідше. Найдешевші - дерматинові, але у заміннику нога буде постійно натертою і пітною".

За спостереженням Олега, балетки не виходять з моди уже п'ять сезонів поспіль.

"Колись їх купували лише високі дівчата та вагітні жінки, - згадує продавець. - Тепер взуття стало популярним і серед низькорослих. Балетки однаково купують як студенти і школярі, так і офісні працівники та пенсіонери".

Зараз ви читаєте новину «На весну купують салатові і рожеві балетки ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути