середа, 11 липня 2012 16:15

На дієті доктора Міркіна скидають 20 кілограмів за 2 місяці
5

Віктор Мартинюк важив понад 120 кг
Фото: Фото: gazeta.ua/fakty.ua
Віталій Назарчук з 200 кг став важити 160
В'ячеслав Бобровський важив 162 кілограми
Ірина Саловська важила 127 кілограмів
А тепер тільки 62

Киянка Василина Святковська важила 90 кілограмів. П'ять років тому її вага була 65 кілограмів.

"Пологи, сидячий спосіб життя, – пояснює жінка. – Плюс до всього харчування напівфабрикатами – то пельмені, то чебуреки. От і набрала. Раніше не надавала цьому значення. Потім стало кривдно, коли чоловік задивляється на молодих та струнких".

Василина перепробувала купу дієт.

"Найгірше те, що кілька неділь сиділа на гречці чи кефірі. Кілька кілограмів скидала. Потім вага знову поверталася", – ділиться жінка.

Випадково в інтернеті познайомилася з жінками, котрі худнуть за допомогою системи дієтолога та лікаря Володимира Міркіна. Придбала його книги. Хотіла потрапити на сеанс психотерапії

"Міркін, наскільки я зрозуміла, взагалі дієт не визнає - каже Василина. – Він пропонує змінити спосіб харчування і користуватися ним постійно.  Найперше потрібно взяти на себе відповідальність за свій стан, бо багато хто розказує, що їсть мало, а розтовстіли від гормонів, стресів абощо. Друге, що треба взяти на озброєння – це мотивація. Наприклад: "Я хочу схуднути, тому що хочу знайти чоловіка, отримати хорошу роботу або подобатися оточуючим". Починати потрібно з гарним настроєм, інакше нічого не вийде."

Володимир Міркін радить не відмовлятися від звичної їжі.

"У першій страві слід вживати тільки рідину, – розказує Василина. – Тобто верхній шар, жир, відкидати і залишати у мисці картоплю та усю гущу. Їсти тільки бульйон. У другій страві їсти без гарніру – салат та шматочок м'яса, риби, котлету, тощо. На третє – нічого з цукром: краще фрукти, або чай чи каву без цукру".

Лікар рекомендує не вживати картоплю, каші, мучне, цукор. Хліб – по 20 – 30 грамів на день. Порції мають становити – 200 – 300 грамів.  І обов'язково випивати не менш, як 1,5 літра води. Дні "їжі" чередувати з днями розвантаження – випивати у такі дні лише літр магазинного кефіру до 2,5% жирності. У теорії – при такому способі життя за один "кефірний" день втрачається 1 кілограм ваги.

Жінка розказує , що спершу було важко та незвично.

"Було відчуття голоду: лікар радив своїм пацієнтам їсти не тричі на день, а разів 6 чи 7. Я так і робила. 200 грамів бульйону, одна помідора на сніданок – ніби й мало. Але організм так улаштований, що відчуття насичення приходить хвилин за 20. Найважче було витримувати кефірні дні. Десь за місяць такого способу життя звикла."

Василина розповідає, що може у гостях дозволити шматочок торта чи інші "заборонені" продукти – але після того робить день "кефірного" розвантаження.

"На родину готую, як і раніше. Їм усе зі спільного столу. Наприклад – денна дієта: на сніданок два яйця, салатик – 100 грамів, на обід суп – порція 250 грамів, без гущі, котлета, на вечерю – твердий сир чи домашній сир, чашка кави, 2 яблука. – розказує жінка. – За місяць організм звикає до таких порцій, уже багато й не хочеться – сковорідку картоплі вже точно не з'їм. Минулого тижня он були з чоловіком на шашликах – дозволила собі аж три шматочки. Правда, потім день на кефірі просиділа. Але навіть після свят, коли дозволяю собі лишнього – вага не повертається.  Можу випити кілька келихів вина, чи пляшку пива. Головне, закушувати потім правильно, "по-міркінськи".

За два місяці дієти Василина скинула 20 кілограмів. В Україні відомі випадки, коли за такого способу життя скидали по 90 кілограмів за півроку.

Зараз ви читаєте новину «На дієті доктора Міркіна скидають 20 кілограмів за 2 місяці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути