четвер, 17 лютого 2022 10:21

Мюслі, фреші і не тільки: дієтологи назвали п'ять продуктів, які шкодять фігурі

Мюслі, фреші і не тільки: дієтологи назвали п'ять продуктів, які шкодять фігурі
Дієтологи назвали 5 продуктів, які шкодять фігурі. Фото: instagram.com/tati_vk

Здорове харчування – запорука гарного самопочуття, гарної фізичної форми, сяючої шкіри та позитивного настрою. Та все ж варто знати, які продукти допоможуть у досягненні цілі привести себе у форму, а які - лише нашкодять.

ДІєтологи виділили п'ять небезпечних для фігури продуктів, які їмо щодня, пише Elle.

Перша вуглеводна бомба - свіжовичавлені фруктові соки. Вони містять цукор і фруктозу і там зовсім відсутня клітковина. Дієтологи впевнені, користь фруктових соків перебільшена. Натомість радять вживати більше свіжих фруктів і овочевим фрешам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фізичні вправи і постійний графік: як навчитися прокидатися вранці без зусиль

Ранкові мюслі з йогуртом точно нашкодять вашій фігурі. адже вони містять рекордну кількість глюкози, молочного шоколаду, бананових та кокосових чіпсів у цукрі та засушених фруктів, які при регулярному вживанні сприятимуть збільшенню ваги. Для корисного сніданку краще обирати гранолу, без джему та цукру.

Паста - це суцільні вуглеводи, від яких схуднути точно не вдасться. Навіть якщо ви обираєте тверді сорти пшениці - пам'ятайте, це звичайний маркетинг.

Якщо ви хочете схуднути, варто виключити з раціону рослинне молоко. Там досить багато цукру, а також до такого молока часто додають ароматизатори.

Багато хто вважає, що суші - здорова їжа, яка не приносить жодної шкоди. Проте роли разом із васабі та соєвим соусом містять рекордну кількість солі, яка затримує воду в організмі.

Для підтримки здоров'я є потреба в правильному й збалансованому харчуванні, оскільки організм отримує корисні елементи переважно з їжею. Дієтологи назвали продукт, вживання якого сприяє швидкому росту волосся, покращенню стану шкіри й забезпечує правильну роботу гормональної системи. Експерти запевнили, що авокадо містить рекордну кількість вітамінів Е, групи В, А, С, К, РР. До того ж у складі він має фолієву кислоту, важливу для жіночого здоров'я.

Зараз ви читаєте новину «Мюслі, фреші і не тільки: дієтологи назвали п'ять продуктів, які шкодять фігурі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути