четвер, 18 квітня 2024 04:30

Фізичні вправи і постійний графік: як навчитися прокидатися вранці без зусиль

Фізичні вправи і постійний графік: як навчитися прокидатися вранці без зусиль
Експерти розповіли, як привчити себе прокидатись раніше. Фото: instagram.com/julesacree

Люди вже давно розділили себе на "сов" і "жайворонків" за тим часом, коли вони прокидаються і коли їм краще працюється. Але життя диктує свої правила і не завжди ми можемо лягати спати і вставати, коли нам буде завгодно.

Вставати вранці доводиться часто і зазвичай це перетворюється на цілий квест: всіх розбудити, нагодувати, вмити, а декого і одягнути. І, як завжди, на допомогу приходять цікаві поради і погляд на проблему раннього підйому під трохи іншим кутом, пише Elle.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Квітковий бум: 10 ідей дизайну манікюру, які варто зробити в очікуванні весни

Почніть щодня ставити будильник на один і той же час. Дотримуйтеся постійного графіка протягом тижня, включаючи вихідні та святкові дні.

Регулярні фізичні вправи можуть покращити сон. Почніть планувати тренування на ранок, щоб у вас було менше шансів їх пропустити. Крім цього, уникайте вживання кофеїну, особливо після полудня. Деякі люди більш чутливі до нього, і навіть ранкова кава може порушити їхній сон наступної ночі.

Завчасно готуйте речі, які вам знадобляться вранці: розкладіть спортивний та робочий одяг, приготуйте обід. Постарайтеся лягати спати, виконавши весь домашній клопіт, щоб вранці не відволікатися на прибирання.

Для підтримки здоров'я є потреба в правильному й збалансованому харчуванні, оскільки організм отримує корисні елементи переважно з їжею. Дієтологи назвали продукт, вживання якого сприяє швидкому росту волосся, покращенню стану шкіри й забезпечує правильну роботу гормональної системи. Експерти запевнили, що авокадо містить рекордну кількість вітамінів Е, групи В, А, С, К, РР. До того ж у складі він має фолієву кислоту, важливу для жіночого здоров'я.

Зараз ви читаєте новину «Фізичні вправи і постійний графік: як навчитися прокидатися вранці без зусиль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути