Ексклюзиви
пʼятниця, 18 січня 2013 13:46

Чоловічі туфлі на тонкій підошві виходять з моди
8

Фото: Фото: steampunk.com / nickverrreos.blogspot.com

Цього сезону чоловіки будуть модно виглядати, якщо носитимуть масивні туфлі, годинник та  пасок. Про це в коментарі Gazeta.ua розповіла професійний шопер Марія Піонтковська.

"У чоловічій моді циклічність повертається раз на три роки. В жіночій — раз на десять. Зараз чоловік — це костюм, штани, джемпер, взуття і верхній одяг. Особливо в тренді масивні туфлі на товстій підошві зі шнурівками, спортивний годинник та масивний пасок. Туфлі на тонкій підошві виходять з моди. Ще чоловіки перестають носити однотипні костюми. Вершина стилю зараз — правильно поєднаний низ і верх різних комплектів з костюму. Якщо когось не сковує дрес-код, можна одягатися так як одягався Стів Джобс. Джинси і піджак, сорочка, штани і жилетка. Костюм в одному стилі, якщо разом куплений, вже неактуальний. Не варто також на діловий костюм одягати пуховики. Навіть попри спортивну тенденцію це неприпустимо", - зауважує дівчина.

Чоловіки до шоперів почали звертатися три роки тому.

"Таких чоловіків поділяю на три групи: бізнесмени, депутати і зірки. Останні просять, щоб їм запропонували цілу концепцію, починаючи від зачіски і закінчуючи дрібними деталями. Депутати просять підібрати чисто ділові костюми чітко по дрес-коду і одяг в якому можуть ходити на вечірки, свята і вихідні", - відзначає Марія.

Зараз ви читаєте новину «Чоловічі туфлі на тонкій підошві виходять з моди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути