Ексклюзиви
середа, 25 січня 2017 14:33

Манікюр майбутнього: нігті прикрашені золотим дротом
7

Фото: elle.ua

Майстер манікюру та засновниця нових трендів Ин Кен Парк створила новий приголомшливий дизайн. За допомогою золотого дроту дівчина створює на нігтях скульптурні 3D проекти. Серед них - фактурні акценти з дроту на кутикули, абстрактні людські обличчя та витягнуті авангардні дротові нігтьові пластини. Кожна інсталяція вкінці покривається прозорим лаком. Новий тренд називають "манікюром майбутнього".

"Коли люди створюють неонові вивіски, вони повинні зігнути дріт для того, щоб зробити певні, потрібні їм написи. Я подумала, що було б дуже круто використовувати нігті як аксесуар для самовираження. Це віддалено нагадує кільця, але набагато цікавіше", - розповіла Ин Кен Парк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модниці фарбують нігті тінями для повік

У нігтьовому мистецтві популярності набирає нове модне віяння — сльози з блискіток. Експерти індустрії стверджують, що манікюр неймовірно легкий у виконанні. Виглядає актуально під будь-який образ.
Зараз ви читаєте новину «Манікюр майбутнього: нігті прикрашені золотим дротом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути