понеділок, 23 січня 2017 18:26

Модниці фарбують нігті тінями для повік

Майстер нігтьового мистецтва Дженна Хіпп створила новий вид покриття для нігтів за допомогою тіней для повік. Приклади манікюру опублікувала на власній сторінці в соцмережі Instagram. Віяння набуло шаленої популярності.

"Твої тіні для повік розкришилися на шматочки та перетворилися в незрозумілу масу, з якої вже нічого не зробиш? Пора їх викинути? Ні! Не викидай - краще змішай їх з лаком-основою та ти отримаєш свій унікальний лак для нігтів з неймовірними відблисками", - написала Дженна під фото.

Автор: beauty.ua
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модниці фарбують нігті сльозами

Дівчина рекомендує експериментувати з дизайнами. Фарбувати нігті матовим покриттям або міксувати з ефектом омбре. Колір плавно переходить з одного в інший, не має чітких кордонів.

"Поступово, не поспішаючи, шар за шаром додавай тіні для повік на нігті, щоб створити вау-ефект на нігтики", - додала Дженна Хіпп.

Автор: beauty.ua
 
В манікюрному ремеслі з'явився новий тренд - нігті у формі качиної лапки. Кінчик нігтя робиться помітно ширшим за основу. Є варіанти з нерівними або геометричним краями. Нігтьову пластину прикрашають стразами, паєтками, візерунками або яскравими кольорами. Новий стиль вже включений в меню манікюрних салонів в США та Європі.
Зараз ви читаєте новину «Модниці фарбують нігті тінями для повік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути