субота, 26 вересня 2020 23:46

Косметолог порадила, як впоратись із целюлітом

Косметолог порадила, як впоратись із целюлітом
Медове обгортання треба робити тричі на тиждень впродовж місяця. Фото: pixabay

Іноді прості, домашні рецепти косметики можуть бути більш ефективними, ніж дорогі магазинні.

Про швидкий спосіб прибрати зайві обсяги і підтягнути шкіру, а також зменшити прояви целюліту - медове обгортання, розповіла косметологиня Марина Дорн на сторінці в Instagram.

За її словами, бувають випадки, коли після нього йшло по 4-6 см. За рахунок вираженої лімфодренажної дії. Для того, щоб зробити засіб в домашніх умовах треба будь-який скраб для тіла, мед - 1 ст. л, кориця - 1 ч. л, харчова плівка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дієтолог видав 5 секретів схуднення

"Робимо заміри. В душі добре скрабуємо проблемні зони. Особисто в моєму випадку це живіт, боки, стегна. Потім нагріваємо мед до трохи теплої температури. Найзручніше поставити баночку в гарячу воду. Важливо! Не розігрівайте мед більш ніж до 40С, так як починається розпад вітамінів.В теплий мед додаємо 1 ч. л. кориці. Перемішуємо. Наносимо на проблемні зони. Замотуємо плівкою у кілька шарів. Для створення тепла закутуємо наше місце, що потребує трансформації, або лягаємо під плед.Через 10 хвилин почнеться активне тепло і виділення вологи. Через 40 хвилин знімаємо плівку і змиваємо обгортання теплою водою без мила. Знову робимо заміри", - розказала Марина Дорн.

Вона радить виконувати обгортання 3 рази в тиждень протягом місяця.

Протипоказання - індивідуальна чутливість, вагітність, тромбофлебіт, варикоз (не виконуємо на ноги), захворювання органів малого тазу.

Необхідна умова міцного імунітету, молодості, стрункості і гарного самопочуття зранку і вдень - це хороший сон. Але проблема поганого сну знайома багатьом людям.Як налагодити режим сну і в результаті підняти рівень енергії, розповіла дієтологиня Ганна Єлькіна. Експертка дала кілька простих, але дієвих порад.

Зараз ви читаєте новину «Косметолог порадила, як впоратись із целюлітом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути