вівторок, 19 лютого 2013 13:52

Інтимну стрижку не можна робити за два дні до критичних

Інтимну стрижку не можна робити за два дні до критичних
Фото: richesse.prom.ua

Стрижки у зоні бікіні українки роблять тричі на рік - на День Валентина, перед Восьмим березня і напередодні літньої відпустки. Про це розповідає працівник одного зі столичних салонів краси Ольга Котенко.

"Всі думають, що на такі процедури у салон записуються лише повії і стриптизерки, - сміється Ольга. - Насправді більшість клієнток - молоді дівчата, які люблять і хочуть гарно виглядати. Бікіні-дизайн - це комплекс процедур, які включають фігурну стрижку або депіляцію, фарбування волосся".

За словами Котенко, за бажанням клієнтки інтимну стрижку прикрашають декоративними елементами - стразами, намистинка, блискітками і пір'їнами. Пір'я тримається кілька годин після процедури, а стрази завдяки спеціальному клею - до тижня.

Радить до інтимної зачіски готувати партнера.

"Звісно такий експеримент тільки додасть романтичному вечору емоційного забарвлення, але партнер може налякатись від несподіванки. Не всі чоловіки залишаються в захваті від таких вчинків нареченої чи дружини. Краще дизайн для стрижки обирати разом. Як зізнаються мої клієнтки, це ще більше збуджує їхніх партнерів. До того ж, чоловік може й собі захотіти поекспериментувати з інтимною зачіскою".

У салоні ви можете попросити зробити малюнок по власному ескізу.

"Будьте готові, що майстер внесе свої корективи, коли врахує тип  вашої фігури, колір шкіри, густоту і структуру волосся. Це дозволять підкреслити ваші переваги і приховати недоліки. Власницям широких стегон краще вибрати вузькі лінії. Великі малюнки можуть собі дозволити худі жінки. Високим не пасуватимуть вертикальні лінії. Низьких вони навпаки робитимуть вищими і стрункішими".

Не рекомендує робити бікіні-дизайн вагітним.

"Процедуру не треба робити за два дні до критичних і під час них. Тоді вона здаватимуться удвічі болючішою, бо зона бікіні стає надто чутливою. Не роблю інтимні стрижки вагітним, жінкам з хронічними шкірними захворюваннями, гіпертонічною та ішемічною хворобами серця, цукровим діабетом. Протипоказана процедура дівчатам, які мають бородавки, родимки чи герпес у зоні бікіні".

Після процедури 3-4 дні не можна відвідувати солярій і приймати сонячні ванни.

Зараз ви читаєте новину «Інтимну стрижку не можна робити за два дні до критичних». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути