середа, 11 травня 2011 17:25

Вагітну Ані Лорак обурила інтимна фотосесія Лободи

Вагітну Ані Лорак обурила інтимна фотосесія Лободи

Ані Лорак звинуватила Світлану Лободу в аморальності.

Поп-діви посварилися через інтимну фотосесію екс-учасниці ВІА Гри в чоловічому журналі.

Ані, яка зараз перебуває на останніх термінах вагітності і всіляко оберігає себе і свою сім'ю від будь-яких чуток з цього приводу, з нерозумінням сприйняла еротичну зйомку Лободи.

Лорак натякнула Світлані, що з'являтися вагітною на обкладинках журналів аморально. Своєю реакцією на відверті знімки вона викликала бурю емоцій з боку колеги по цеху.

"Я проти зйомок в голому вигляді, - каже Ані. - Одна справа, коли робиш такі фото для себе, і зовсім інша, коли виставляєш їх на загальний огляд. Вагітність - це таїнство, Боже провидіння. Саме тому я тривалий час не хотіла говорити, що чекаю на дитину. Дуже часто хочеться сказати зараз: "Залиште мене у спокої! Дайте мені насолодитися цим моментом".

Лобода, хоч і обурена подібними зауваженнями, від публічних коментарів утримується. Молода мама виховує свою донечку і збирається з дитячого віку залучати дитину до глядацької уваги.

На відміну від неї Ані Лорак всіляко уникає ажіотажу, пов'язаного з вагітністю.

"Я не збираюся показувати свою дитину, - говорить українська виконавиця. - Не хочу поєднувати особисте життя і шоу-бізнес. Дитина - це не те, що потрібно робити надбанням громадськості".

Зараз ви читаєте новину «Вагітну Ані Лорак обурила інтимна фотосесія Лободи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути