пʼятниця, 29 червня 2012 10:56

Інтелектуальний тренажер розвиває одночасно 80 м'язів людини

Інтелектуальні тренажери французької фірми Huber допомагають хворим на сколіоз та артрит. Вони покращують координацію тіла.

Тренажер  займає площу 1 м на 2 м. У центрі його подіуму  — рухома  платформа, по обидва боки — бічні металеві поручні із гумовими накладками, між ними — 19-дюймовий рідкокристалічний сенсорний дисплей. На ньому можна обирати програми та режими роботи пристрою, встановлювати потрібне навантаження.

"Це не просто інтелектуальний тренажер, це цілий комплекс, - каже представник компанії Huber в Україні Олег Самарський. - У ньому встановлено багато програм для гармонійного розвитку тіла. Поки ще немає ні аналогів, ні підробок цього пристрою. Він однаково підходить як для чоловіків, так і для жінок. До речі, на таких комплексах тренується французька збірна  із футболу".

Інтелектуальний тренажерний комплекс  розрахований для розвитку всіх м'язів.

"Можна качати не лише окремо, ноги, руки, спину, а ще й різні м'язи руки чи ноги. А можна вибрати такий режим, коли працюватимуть одночасно 80 м'язів рук, ніг і хребта".

Huber може самостійно підбирати навантаження для людини, оцінювати її фізичний стан.

"Спочатку він дає навантаження, а його електронна система вимірює тиск людини, пульс, частоту дихання, щоб зрозуміти, чи важко людині. На дисплеї в цей час показується, скільки кілограм навантажено на руку, на хребет, на які саме м'язи. Цей тренажерний комплекс не потребує тренера."

Щодня працюючи з однією людиною, він поступово збільшує навантаження.

"Через місяць вже помітні результати — підкачаний прес, рівна осанка, бо  Huber ще й укріплює м'язи спини. Особливо такою проблемою страждають люди високого зросту."

Для щоденного тренування достатньо відводити 20-25 хвилин зранку та скільки ж увечері.

"Коли ми показували  Huber на виставці у Києві, на ньому позувала модель Юлія. Вона мала виконувати вправи, щоб відвідувачі зрозуміли принцип роботи комплексу. Так дівчина не витримувала більше 20 хвилин. Одразу після цього сідала на стілець й відпочивала 15 хвилин. Хоча навантаження для неї ми поставили мінімальне. На другий і третій день вона вже витримувала на тренажері по 25-30 хвилин.

Вартість тренажера  $16 тис.

Зараз ви читаєте новину «Інтелектуальний тренажер розвиває одночасно 80 м'язів людини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути