середа, 16 листопада 2011 11:50

Фарбування волосся в білий колір знебарвлює всі щасливі моменти в житті

Фарбування волосся в білий колір знебарвлює всі щасливі моменти в житті

Столичний біоенергетик 44-річний Мирослав Олійник може розказати майбутнє людини за структурою її волосся. Дає сім рекомендації, як за допомогою волосся уберегти власне здоров'я, життя та створити сім'ю.

1. Забирайте додому обрізане в перукарні волосся. Тоді будете впевнені, що на ньому ніхто не чаклуватиме. З цирюльні його викидають на смітник. Якщо волосину підбере пташка і вплете у своє гніздо, рік болітиме голова. Якщо забере кажан, людина грішитиме, лукавитиме, сваритиметься з рідними. Коли миші в нору потягнуть, бідуватиме.

2. Чоловікам треба слідкувати, аби жінки не вискубували з них волосини. З випавшого привороту не зроблять. А вирваний волос має неабияку силу. Більшість жінок у тому нічого не тямлять. Чоловіка приворожують, а потім у самих проблеми по-жіночому, а чоловік за 2-3 роки стає імпотентом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дівчатам низького зросту не пасує довге волосся

3. Вагітним не можна фарбувати й обрізати волосся, бо вони обезбарвлюють і скорочують життя своєї дитини.

4. Сила жінки закладена у волоссі. Коли розчісуєтеся зранку, думайте про хороше. Хочете заміж, уявляйте свого судженого, думайте, як вам добре буде разом, яких гарних і здорових дітей народите. Скоро ваші мрії стануть реальністю. Увечері гребінець в руки не беріть, бо снитимуться кошмари, у голову лізтимуть дурні думки. Із запутаним ходити не можна. Буде важко приймати рішення, нагальні справи зав'яжуться у вузол, вирішити їх буде нелегко. Розчісуючи коси, загадуйте мрії.

5. У рік діткам треба підрізати чубчик. Киньте його у воду і промововте: "щоб дитина росла, як з води" або спаліть: "хай іде з димом, щоб дитина горя не знала, була кучерява". Волосся від дівчат кладуть під стріху, щоб гарно росло й життя було довгим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сухий шампунь за лічені секунди забирає з волосся жирний блиск

6. Не зв'язуйте волосся дітей у гульки, не чіпляйте багато невидимок. Це приглушує потенціал дитини, сковує її дії. Косу заплітати треба з трьох років. Вона від зурочень допомагає, захищає жіноче здоров'я, відганяє злих духів.

7. Якщо кучеряві, не випрямляйте волосся. Простоволосі – не робіть завивку. Так переламуєте свій характер і вдачу. Не фарбуйтеся в білий. Від цього знебарвлюєте всі щасливі моменти в своєму житті.

Зараз ви читаєте новину «Фарбування волосся в білий колір знебарвлює всі щасливі моменти в житті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути