неділя, 23 вересня 2012 15:11

Дівчата носитимуть сережки з пір'я і жолудів

Дівчата носитимуть сережки з пір'я і жолудів
Сережки з пір'я можна одягнути і до джинсів, і до сукні ФОТО: zahotelki.ru

Киянка Світлана Яремчук в'яже браслети, робить сережки з пір'я, декоративного каміння, лакованого та ламінованого листя, кісточок з абрикосів і персиків, гілочок дерева і жолудів.

"Попит на такі сережки з'явився навесні, - каже Світлана. - До того я в'язала гачком бусинки для браслетів і намиста, робила сережки з кольорового пластику. Навесні були модні сережки у формі квітів — ромашок, маку, волошок".

Світлана має по 5-7 замовлень щодня. Прикраси продає через соціальні мережі та інтернет-магазини біжутерії.

"Влітку більш замовляли прикраси з малюнками Гапчинської, у формі полуничок, з цікавими написами: "Я люблю Київ", "Sexi-girl", "I like boys". Думала, восени, як і торік віддаватимуть перевагу сріблу. Але зараз більш популярні вироби з природних матеріалів - листя, кісточок з абрикосів і персиків, гілочок. Найпопулярніші у цьому сезоні — маленькі жолуді, покриті позолотою або прозорим лаком. Вони більше пасують брюнеткам. Блондинкам личать сережки темних кольорів, тоді вони не зливаються з волоссям".

Сережки з листя робить за допомогою полімерної глини і лаку.

"Особливо часто замовляють сережки з дубових і липових листочків. Вперше сережки з жолудів запропонувала зробити подруга. Я їй подарувала такі на день ангела. Через тиждень подзвонило троє її друзів. Просили зробити такі ж, тільки покрити не прозорим лаком, а фарбами".

Досі популярними залишаються сережки з пір'я.

"Такі можна одягнути і до джинсів, коли йдете на шопінг чи прогулянку, і до сукні в театр чи до блузи на побачення. Сережки продаю від 100 гривень за пару. Ціни не завищую. Хоча це ручна робота, а хенд-мейд в Україні коштує дорого. Я працюю перекладачем. Сережки роблю на вихідних. Це мені приносить задоволення".

Зараз ви читаєте новину «Дівчата носитимуть сережки з пір'я і жолудів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути