понеділок, 16 вересня 2013 14:15

Діряві панчохи носять дівчата у містах-мільйонниках
15

Фото: Фото: datiyah.com

Восени модними будуть панчохи з затяжками і великими узорами. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіла киянка Олеся Філімонова. Вона торгує носками і панчохами на столичному ринку "Даринок".

"Кілька років жінки віддавали перевагу однотонним колготам, - говорить Олеся Миколаївна. – Тепер у моді – з візерунками. Може бути троянда на всю довжину ноги або масивні геометричні візерунки. Весною ще брали яскраві кольорові. Серед школярок популярними були кислотних кольорів, але на осінь я їх навіть не привозила, бо мода пройшла. Панчохи з узорами пасують і школяркам, і студенткам, і жінкам до 30 років. Іноді купують старші, але вони старшим жінкам не пасують".

Восени розкуповують коричневі, жовті і руді панчохи. Ціни на них від 20 до 100 грн.

"Кольорові панчохи можна поєднувати з однотонними сукнями схожими за кольором або абсолютно контрастними. На зміну яскравим кольорам прийшли стримані холодні відтінки. Найбільше розкуповують сірі, коричневі, сині і кольору металік", - розказує продавець.

Віддавати перевагу квітковим узорам у панчохах радить столичний стиліст Андрій Крикота.

"Панчохи тепер носять не тільки зі спідницями і сукнями. Їх сміливо можна одягнути під шорти, - каже стиліст. – Добре, якщо орнамент на колготках перегукується з орнаментом на блузі чи костюмі. Не втрачають популярності клітинки, ромбики і смужки на панчохах. Такі візерунки гарно виглядають на рівних і довгих ногах".

За словами Крикоти, навесні популярними були білі і бежеві панчохи. Тепер таким віддають перевагу лише наречені.

"Чим темніший колір колготок, тим вони і стильніші. Гратися з кольорами можна у вересні, але з першими холодами жінки знову стануть вірними темно-синьому і чорному кольорам. У жінки повинні бути гарні панчохи, навіть якщо вона одягає їх під джинси, де ніхто, крім неї не побачить".

Говорить, що багато європейських будинків моди на подіумах презентували панчохи з дірками і затяжками.

"Так званий стиль "кежуал" у панчохах в Україні поки не прижився, хоча француженки з задоволенням носять діряві колготки. Вуличний стиль "пацанка" можна побачити у Києві та містах-мільйонниках, але в дірявих ніколи не вийде на люди дівчина з Західної України. Втратила актуальність сітка, як крупна, так і дрібненька. Шерстяні і бавовняні носитимуть модниці взимку. Ті, хто втомився від одноманітності, можуть поповнити гардероб шерстяними панчохами з додаванням блискучої нитки з люрексу".

Зараз ви читаєте новину «Діряві панчохи носять дівчата у містах-мільйонниках ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути