четвер, 06 грудня 2012 18:20

Червоний одяг не можна вдягати на роботу
42

Фото: Фото: Андрій Шматов

5 грудня у столичному "Будда барі" українські дизайнери презентували червоні сукні зі своїх колекцій. Пропонують Новий рік зустрічати у довгих та коротких червоних сукнях.

"Рекомендую звертати увагу на більш глибокі відтінки червоного - це бордовий, відтінки рубіна, а не на кричущі червоні, - радить, як обрати модну червону сукню Данило Грачов, фешн-критик. - Сукня має бути більш простою і скромнішою за кроєм. Не варто купувати сукні з великим декольте, або надто короткі. Тим паче, не варто червоне міні одягати з ботфортами, як люблять наші жінки. Вульгарно виглядають червоні сукні, прикрашені камінням, пір'ям чи мереживом".

Червоні сукні з колекцій показали Анна Бублик, "КаменськаКононова", Олена Дац, Артем Климчук, Андре Тан, Ксенія Мамедова. Дизайнери використовували трикотаж, джерсі, шовк та костюмні тканини.

"Я б не рекомендував одягати червоний одяг на роботу. Це не налаштовує на робочий лад, - розповів модний критик Данило Грачов. - Червоний колір несе певну енергетику, варто пам'ятати, що сам колір є основним аксесуаром. До червоного одягу личить чорне та бежеве взуття".

Дизайнер Ксенія Мамедова також не радить жінкам одягати червоне на роботу.

"Багато моїх клієнток уникають цього кольору, тому що він агресивний. Червоний колір вибирають упевнені в собі люди. Наші жінки у повсякденному житті і на вечірках намагаються вдягатися не так яскраво", - розповіла дизайнер Ксенія Мамедова.

І пропонує червоне комбінувати з золотим, чорним та білим кольорами. Проте вважає, що до червоної короткої сукні гарно виглядатиме такого ж кольору взуття та колготи.

"Звичайно, червоний красиво виглядає з білим. Для літа підходить біла смужка, або червоний верх або низ. Личить до засмаглої шкіри. Взимку краще червоний одяг поєднувати з чорним", - додала дизайнер.

 

Зараз ви читаєте новину «Червоний одяг не можна вдягати на роботу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути