Ексклюзиви
понеділок, 18 березня 2013 12:24

Брючні костюми, шорти і босоніжки на платформі – у вітринах з'явились весняні колекції
7

Фото: Фото: Анна Усік

Сукні футляри і плаття до п'ят будуть популярними цієї весни. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповів столичний стиліст Андрій Крикота, проаналізувавши весняно-літні колекції, які уже з'явились у столичних бутиках.

"Спідницям та сукням жіночності та сексуальності дизайнери додаватимуть за рахунок розрізів, складного крою, ременів і яскравих поясів, - запевняє стиліст. - Об'ємні спідниці - це новий тренд весняного сезону. Будуть модними вільні штани, які підкреслюють талію. Такі брюки жінка може упевнено одягти як на побачення, так і на ділову зустріч. У будь-якому місці і в будь-який час вона виглядатиме стильно, ефектно і зручно".

Стиліст переконаний, що влітку ввійдуть у моду ділові моделі шортів з відворотом. "Ними, як і брючними костюмами уже переповнені вітрини столичних бутиків. Це буде чи не найголовніший тренд у весняно-літній колекції, - каже Андрій. – Шитимуть такі шорти здебільшого з легкої тканини, яка не паритиме і дозволятиме тілу дихати у спеку. Модними вважатимуть також міні-шорти і шорти з високою талією. Їх щедро оздоблюватимуть за допомогою гудзиків і застібок".

У моду повернуться яскраві геометричних принти.

"Якщо принти тканини перенасичені, краще відмовитись від аксесуарів. Мінімалістичні фасони і чіткі малюнки створюють образ маленької стрункої дівчинки. Будуть в тренді смужки, як вузькі, так і широкі. Вони надають фігурі елегантності і легкості", - запевняє стиліст.

Полиці магазинів заповнять плаття до підлоги і брючні костюми. Вони цього сезону повинні бути у гардеробі кожної жінки. За задумами стилістів, навесні переважатиме вбрання, силуети якого виглядають більш прямокутними, а плечі широкими.

"Бренд "Прада" приділив увагу японському стилю. Представлені у їхній колекції плаття, пальта і сарафани більше нагадую кімоно. Багато дизайнерів роблять основний акцент на жіночої талії. Тому слід віддати перевагу одягу, який вдало підкреслить талію за рахунок фасону чи поясів. Щоб підкреслити талію, дизайнери пропонують зупиняти свій вибір на широких ременях". Не відкладайте далеко в шафу одяг кольору хакі та у стилі сафарі. На короткий час повернуться у моду тигрові і пітонові принти. Друге дихання їм надала нова колекція модного дому "Кензо".

"Зі взуття навесні популярними будуть ботильйони, туфлі і лоуфери. Віддавайте перевагу моделям на високій платформі і стійкому квадратному каблуці. Влітку жінки носитимуть босоніжки на високих платформах і шкіряні сандалі".

Зараз ви читаєте новину «Брючні костюми, шорти і босоніжки на платформі – у вітринах з'явились весняні колекції ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути