Ексклюзиви
четвер, 11 жовтня 2012 16:29

Онучка Ротару на Тиждень моди прийшла в кедах на платформі
16

Фото: Фото: Наталя Чубенко

У середу, 10 жовтня, в Мистецькому арсеналі стартував 31-й Український тиждень моди. Колекції наступного сезону "Весна-літо 2013" представили дизайнери Лілія Пустовіт, Вікторія Гресь, Олена Буреніна, Тетяна Земскова і Олена Ворожбит, Надя Дзяк.

Подивитися нові колекції прийшли футболіст Олександр Шовковський з дружиною-дизайнером Ольгою Альоновою, дружина співвласника мережі ресторанів "Козирна карта" Ірина Турбаєвська, телеведучі Юрій Горбунов та Катя Осадча, співак Андрій Кравчук, російський актор Олександр Тютрюмов, перукар В'ячеслав Дюденко.

За 10 хвилин до показу у Мистецький арсенал зайшли Руслан і Соня Євдокименки - син і внучка співачки Софії Ротару. Дівчина була одягнена у сірий плащ, окуляри і оливковий капелюх. Шию обмотала оливковою хустинкою у чорний горошок. Кілька хвилин позувала фотографам.

Соня живе з батьками в Києві, вчиться у престижній школі. Займається балетом і верховою їздою. Кажуть, кілька років тому Софія хотіла стати моделлю, читала фешн-журнали, дивилася передачі про моду. Зараз вона захоплюється дизайном і хоче навчатися у Нью-Йоркській школі дизайну. Дизайном в сім'ї професійно займається мама Соні - Світлана.

О 17.15, з запізненням на 15 хв., почався показ дизайнерки Лілії Пустовіт. У її колекції переважали світлі тони та принти, мотиви народної вишивки Поділля. Серед кольорів домінували рожевий та морквяний. Колекція модельєр присвятила місту і його жителям, тому в основі урбаністики - жіночні і в той же час дуже зручні шовкові сукні та костюми теплих відтінків. Глядачі помітили властивий Пустовіт мінімалізм, реалізований в об'ємних бавовняних моделях.

"Ви бачили, що робилося з жінками у залі, коли на подіумі з'явилися дівчата у нарядах від Пустовіт? - каже стиліст Андрій Крикота. - Глядачки вражені і здивовані. У їхніх очах я побачив бісики, що говорять про неймовірне бажання заволодіти усім цим одягом уже, якнайшвидше заповнити ним свої шафи. Але треба дочекатися весни, коли він з'явиться у шоу-румах і магазинах. Дизайнерка розробила авторські принти та тканини, зробила акцент на народних символах. Колекція шикарна. Навіть чоловіків вона не залишила байдужими".

Зараз ви читаєте новину «Онучка Ротару на Тиждень моди прийшла в кедах на платформі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути