вівторок, 11 червня 2013 16:29

Якісні сонцезахисні окуляри не можуть коштувати менше тисячі гривень
9

Фото: Фото надані Віталієм Опанасенком

В кожної людини має бути щонайменше 5 сонцезахисних окулярів. Так вважає столичний підприємець Віталій Опанасенко. Він має інтернет-магазин сонцезахисних окулярів. У травні близько ста моделей привіз на виставку "ЮвелірЕкспо", що проходила у ВЦ "КиївЕкспоПлаза".

"Для прогулянок містом, катанні на лижах, відпочинку на пляжі та їзді за кермом потрібні окуляри з різним покриттям і різним ступенем захисту від ультрафіолету. Саме тому потрібно мати щонайменше 5 окулярів", - сказав він кореспонденту Gazeta.ua.

"Для автомобілістів найкраще підійдуть комбіновані лінзи з антивідблисковим покриттям. На щодень краще вибрати модель з другим ступенем захисту від ультрафіолету і з частково затемненими лінзами. Коли збираєтеся в гори, віддайте перевагу окулярам із четвертим ступенем захисту від випромінення, адже там сонце дуже активне. Радив би брати обирати моделі із зеленими, жовтими, коричневими чи сірими лінзами. Червоні і рожеві кольори сильно подразнюють очі. Якщо такі носити постійно, розболиться голова і почне нудити. Але такі окуляри теж треба мати в гардеробі. Їх можна одягнути на дискотеку чи зустріч із друзями", - додав Віталій Опанасенко.

За словами власника інтернет-магазину, якісні окуляри не можуть коштувати менше 1000 грн.

"Все, що продають на базарах і розкладках біля метро, - китайська підробка. Вони виглядають не дуже гарно, та й зовсім не захищають очі. Всі нормальні люди розуміють, що за 50 гривень якісний товар неможливо купити. Добротні сонцезахисні окуляри коштують щонайменше 1000 гривень. Радив би не скупитися і не економити, адже годинник, окуляри і взуття — показник статусу і гарного смаку. За цими речами оцінюють людину частіше, ніж за одягом чи зачіскою", - сказав Віталій.

"Фірмові окуляри продаються в комплекті з чохлом, серветкою для протирання і паспортом. В ньому має бути вказаний відсоток ультрафіолетового випромінення, яке блокують окуляри. А на завушниках окулярів обов'язково має бути вказана модель і країна-виробник", - додав Віталій Опанасенко.

Він також сказав, що цього літа модні круглі і прямокутні окуляри.

"Залишаються актуальними окуляри коричневого і сірого кольорів. Поступово входять в моду окуляри з блакитними лінзами. Вони виглядають незвичайно і підкреслюють жіночу ніжність", - сказав він.

Зараз ви читаєте новину «Якісні сонцезахисні окуляри не можуть коштувати менше тисячі гривень ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути