середа, 14 жовтня 2020 23:46

Як знаменитості зберігають молодість після 40 років

Як знаменитості зберігають молодість після 40 років
Щоб зробити обличчя візуально молодше, необхідно накручувати вії за допомогою щипців і фарбувати їх тушшю. Фото: pixabay

У жінок середнього віку зморшки стають помітнішими, оскільки шкіра втрачає колишню еластичність і стає більш в'ялою.

Також часто вони страждають від гіперпігментації – появи темних плям на обличчі, шиї, грудях і руках, розповів американський візажист Ріку Кампо, передає Daily Mail.

Тому візажист порадив дорослим читачкам змінити підхід до свого повсякденного макіяжу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порадили, як стабілізувати сон і мати гарний вигляд

За його словами, щоб зробити обличчя візуально молодше, необхідно накручувати вії за допомогою щипців і фарбувати їх тушшю. Також стиліст радить наносити на повіки коричневі тіні. Таким чином, очі будуть виглядати більш відкритими. При цьому тіні з блискітками й блиски для губ краще не використовувати.

Ріку Кампо порекомендував змінити харчові звички й додати в раціон різні корисні добавки, наприклад, вітаміни C, А, B5, D, E, K. Вони містяться в м'ясі, молочних продуктах, яйцях, авокадо, зернових культурах, рибі, лимонах, а також овочах, горіхах і печінці.

Експерт запропонував жінкам придбати косметичні засоби з ретиноїдами. Адже вони прискорюють відлущування мертвих клітин шкіри, не даючи їм накопичуватися на поверхні. Також Ріко наполіг на тому, щоб жінки використовували сонцезахисний крем навіть взимку і системно робили масаж обличчя.

Американський стиліст Ріку Кампо має 30-річний стаж роботи у сфері краси та співпрацював з 48-річною і 59-річною актрисами Гвінет Пелтроу й Мег Раян, а також 51-річною моделлю Рейчел Хантер і 54-річною манекенницею Сінді Кроуфорд.

Шкіра навколо очей страждає від негативних зовнішніх факторів, неправильного догляду і вікових змін. А ще вона позбавлена сальних залоз, які здійснюють захист шкіри від негативних факторів зовнішнього середовища, створюючи невидиму плівочку. Саме тому ця ділянка обличчя швидко втрачає вологу і сохне.

Зараз ви читаєте новину «Як знаменитості зберігають молодість після 40 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути