середа, 07 жовтня 2020 23:46

Як позбутися зморшок і набряків навколо очей

Як позбутися зморшок і набряків навколо очей
Товщина шкіри навколо очей в 10 разів тонше, ніж решта шкіра обличчя. Фото: pixabay

Шкіра навколо очей страждає від негативних зовнішніх факторів, неправильного догляду і вікових змін.

А ще вона позбавлена сальних залоз, які здійснюють захист шкіри від негативних факторів зовнішнього середовища, створюючи невидиму плівочку, пише РБК-Україна.

Саме тому ця ділянка обличчя швидко втрачає вологу і сохне.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Косметолог порадила, як впоратись із целюлітом

Товщина шкіри навколо очей в 10 разів тонше, ніж решта шкіра обличчя. Тому вона так гостро реагує на різного роду механічні розтягнення, дію ультрафіолету, морозу, неякісної води і відповідає різноманітними реакціями – почервонінням, свербежем, набряком, зміною пігментації або зморшками. За шкірою навколо очей необхідно ретельно доглядати і регулярно робити маски. Рецептом дієвої домашньої маски б'юті-блогер Марина поділилася на сторінці в Instagram.

Маска для шкіри навколо очей з натуральних природних складових надасть приголомшливий ефект підтяжки і позбавить від темних кіл.

Інгрідієнти для приготування і застосування: жирна сметана - 2 ч. л., заварка зеленого чаю - 3 ч. л., масляний вітамін Е - 5 крапель, ватяні диски. Зелений чай 1 ч. л. залити 1/4 склянки окропу, дати настоятися 1 годину.

Всі компоненти з'єднати, перемішати до однорідного стану. 2 ватних диска розрізати навпіл, змочити у приготовленому складі, акуратно викласти на зони під очима і верхніх повік, витримати 15 хвилин, змити теплою водою, що залишилася заварку зеленого чаю використовувати в якості тоніка, для закріплення результату на шкіру нанести улюблений крем.

Застосовувати 3 рази в тиждень протягом одного місяця. Маску навколо очей можна робити за необхідності. Компоненти варто перевіряти на переносимість.

Покращити стан і пружність шкіри можна за допомогою харчових добавок, але важливо знати, яких і як правильно їх вживати. Про головних помічників в боротьбі за молодість шкіри розповіла дієтологиня Ганна Єлькіна на сторінці в Instagram.

Зараз ви читаєте новину «Як позбутися зморшок і набряків навколо очей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути