пʼятниця, 15 травня 2015 14:25

Як підготуватися до літа за 1.5 тижні

До літа залишилися лічені дні, і лише деякі можуть похвалитися готовністю до купального сезону. Якщо ви не встигли як слід привести себе у форму, скористайтеся нашими порадами, щоб підготувати тіло до літа всього лише за 10 днів.

 

Сходіть у солярій

Засмага відмінно приховує недоліки фігури і підкреслює її переваги. 4-5 сеансів через день дадуть вашій фігурі нове життя, а також примножать впевненість у собі. Починайте з 4 хвилин, і кожен сеанс збільшуйте тривалість перебування в солярії на 1 хвилину.

Відмовтеся від вуглеводів

Якщо хочете швидко позбутися від парочки зайвих кілограм, приберіть з раціону більшу частину вуглеводів. Відмовтеся від гарнірів: картоплі, каш, макаронів. Замініть їх свіжими або тушкованими овочами (за винятком картоплі). Також на 10 днів доведеться забути про солодке. Бажання скуштувати чого-небудь солоденького задовольняйте фруктами. Ваш раціон на найближчі 10 днів повинен складатися з овочів, фруктів, вареної або тушкованої курки (філе), риби і нежирних кисломолочних продуктів. Не забувайте пити не менше літра води на день.

Зволожуйте шкіру

Щоб шкіра виглядала доглянутою, активно її зволожуйте. Користуйтеся лосьйонами для тіла 2 рази на день. Добре втирайте лосьйон, щоб додатково масажувати шкіру. Це додасть пружності.

Багато ходіть

Включати в свій розпорядок дня зарядку або радити йти в зал лише за 10 днів до літа – нерозумно, тренування не встигнуть дати перші результати. Однак ходьба, прогулянки матимуть відмінний вплив і допоможуть скинути парочку зайвих кілограмів. Ходіть близько 4-5 кілометрів на день спокійним, зручним для вас кроком. Якщо втомилися – відпочиньте. Прогулянка повинна приносити вам задоволення.

Займайтеся сексом

Секс – відмінний засіб для збалансування гормонального фону в короткі терміни. А багато проблем зовнішності дівчат виникають через гормональні порушення. Вчені довели, що секс збільшує в організмі кількість гормонів радості і щастя. А від них залежить стан шкіри.

Пийте L-карнітин

L-картнитин – амінокислота, яка сприяє зниженню жирового прошарку. Він допомагає схуднути, збільшує витривалість, трохи знижує апетит. Курс L-карнітину допоможе Вам збільшити ефективність щоденної ходьби.

Робіть щоденні обгортання

Швидкий спосіб привести в порядок шкіру на стегнах і сідницях - гарячі обгортання. Купіть антицелюлітний крем з гарячим ефектом і щодня після душу наносьте на проблемні зони. Після нанесення оберніть їх плівкою і улягтесь під теплу ковдру дивитися улюблений фільм. Через 25 хвилин можна зняти плівку. Крем не змивати.

Зараз ви читаєте новину «Як підготуватися до літа за 1.5 тижні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути