Ексклюзиви
пʼятниця, 23 серпня 2019 16:58

Як отримати плаский живіт і сталевий прес

Як отримати плаский живіт і сталевий прес
Як досягти ідеального пресу. Фото: pinterest.com

Багато хто мріє мати плаский живіт і сталевий прес. Важливо не тільки підібрати вправи, але й дотримуватись певних правил.

Gazeta.ua поділиться простими секретами ідеального пресу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дивні дієти, на яких худнуть зірки

1. Вживати фрукти. Щоденне вживання фруктів не тільки допомагає отримати плоский живіт, але і покращує травлення. Краще їсти фрукти, а не пити соки.

2. Не усі салати ідеальні. Броколі та кольорова капуста викликають здуття. Їх не варто зовсім прибирати з раціону, просто зменшити кількість.

3. Більше рухатись. Відмовтесь від ліфту та підіймайтесь сходами, їздіть на роботу на велосипеді, ввечері гуляйте в парку.

4. Забудьте про газовані напої. У складі газованої води багато цукру, барвників, а це не найкращим чином позначається на фігурі, тим паче пресі.

5. Водний баланс. Завдяки воді травна система краще функціонує.

6. Завжди додавайте клітковину в їжу. Клітковина важлива для травного й обмінного процесів. Тому в раціоні обов'язково повинні бути продукти, в яких міститься клітковина.

7. Регулярні тренування. Без регулярних тренувань прес не з'явиться. Але варто кардіо чергувати з інтервальними тренуваннями. Також вакуум допоможе досягти плаского живота.

Багато людей, які слідкують за харчуванням, задаються питанням: що їсти ввечері та чи можна вечеряти після 18:00. Їсти ввечері не тільки можна, але й необхідно. Особливо, якщо ви пізно лягаєте спати.

Зараз ви читаєте новину «Як отримати плаский живіт і сталевий прес». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути