вівторок, 30 березня 2021 18:00

5 речей для того, щоб займатися спортом удома

5 речей для того, щоб займатися спортом удома
Гантелі дають м'язам сильніше навантаження, зміцнюючи їх і збільшуючи витривалість. Фото: pixabay

Тренування вдома можуть бути такими ж корисними, як і в спортзалі.

Досить буде мати кілька предметів для більшої ефективності, пише Vogue.

Один із допоміжних засобів - гумки. Їх можна використовувати для зміцнення будь-якої групи м'язів. Вони наймініатюрніший, буквально невагомий спортивний інвентар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 20 присідань щодня: чи допоможе це зміцнити м'язи

Також йога-блоки часто можуть знадобитися для збільшення навантаження під час занять пілатесом, йогою і стретчингом для вдосконалення балансу і гнучкості. Вони допоможуть для запобігання травм, наприклад, при болях у попереку або шиї.

Гантелі дають м'язам сильніше навантаження, зміцнюючи їх і збільшуючи витривалість. Найчастіше за допомогою гантелей зміцнюють м'язи рук, спини та грудей.

Для постави та м'язів кора ефективними є тренування на м'ячі. Він ще може допомогти розвинути рівновагу, його можна використовувати як додаткову вагу під час тренування на прес, а також для розтяжки. А іноді просто для веселощів.

Щоб займатися йогою, потрібен м'який і не слизький килимок. Для розтяжки й будь-яких вправ, які потрібно виконувати лежачи або сидячи на підлозі він також стане у пригоді. Саме він також виконує функцію страховки, утворюючи стійку поверхню між вами та підлогою.

Поза йоги уттана-сана доволі проста, але допомагає розтягнути підколінні сухожилля, які під час сидіння постійно перебувають у напруженні. Крім цього, завдяки цій позі розслабляється все тіло. Її можуть зробити як новачки, так і досвідчені йоги.

Зараз ви читаєте новину «5 речей для того, щоб займатися спортом удома». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути