вівторок, 16 травня 2017 22:49

28-річна красуня хизується шикарним волоссям, як у принцеси Рапунцель
20

Ліан Робінсон має волосся довжиною 120 см
Фото: dailymail.co.uk
Ліан Робінсон має волосся довжиною 120 см
Ліан Робінсон має волосся довжиною 120 см
Ліан Робінсон з сім'єю
Ліан Робінсон має волосся довжиною 120 см

28-річна Ліан Робінсон з Ретфорда, Великобританія, має волосся довжиною 120 см. Не підстригала пасма 17 років. Виходячи на вулицю, окремо відводить час на розпитування. Кожен раз доводиться базікати з маленькими дівчатками, які приймають її за принцесу з казок.

"Одного разу, побачивши мене, маленька дівчинка на вулиці сказала:" Мама, дивись, це ж Рапунцель ". Моїй доньці Фейс виповнилося три роки, і вона ще занадто мала, щоб знати таких героїнь. Але дітей моїх друзів волосся як у принцеси просто гіпнотизують, - розповіла Ліан. - Думаю, вище плечей моє волосся в останній раз було в 11 років. У мене пішло приблизно 10 років, щоб вони досягли нинішньої довжини. Я не дуже-то намагалася їх відростити - просто вони ростуть дійсно швидко. Коли вони дійшли до спини, мені вже і в голову не приходило підстригтися".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 16 яскравих прикладів, як змінилися тренди макіяжу

Двічі на рік дівчина підрівнює посічені кінці. Кожен день миє голову з шампунем та кондиціонером. Ніколи не фарбується - це її природний колір волосся. Зазвичай закручує волосся на маківці, аби не пошкоджувати укладанням.

"Я не особливо напружуюся заради волосся. Щотижня витрачаю по пляшці шампуню та кондиціонеру. Але я намагаюся не надто часто сушити їх феном або випрямляти - роблю це тільки перед вечірками. Але коли все ж використовую фен, на сушку у мене йде всього 15-20 хв", - сказала Ліан.

Сьогодні однією з найпопулярніших серед зіркових красунь є стрижка боб. Підходить до будь-якого типу обличчя. Пропонуємо до вашого уваги декілька варіантів модної зачіски.

Зараз ви читаєте новину «28-річна красуня хизується шикарним волоссям, як у принцеси Рапунцель». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути