вівторок, 17 вересня 2013 14:05

За додаткову плату Opel Adam укомплектовують "зоряним небом"
9

Фото: Фото: Володимир Мукан

На 10-му ювілейному "Столичному автошоу", яке проходило 14-15 вересня у Києві, показали новий компактний міський автомобіль Opel Adam.

Машина має масивний передній бампер, що заходить на зону капота. Молдинг решітки радіатора, на якому прикріплена "опелівська блискавка", нагадує чоловічі вуса закручені догори. Авто має короткий капот і мінімальни багажник, куди можна помістити кілька великих рюкзаків або одну середню валізу.

Не зважаючи, на те, що машина тридверна, добратися до заднього ряду сидінь навіть високій людині не складно. Бічні двері широкі, а сидіння відсовуються легко. Правда, людині зростом 184-188 см ззаду буде не дуже зручно. А ось спереду – місця вдосталь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Двері нового Chery Arrizo 7 можна відчиняти через смартфон

Оформлення салону і торпеди Adam не зовсім типове для Opel. Про цю німецьку марку нагадують хіба що емблема, оформлення тахометра і спідометра і підкермові перемикачі. Оздоблення торпеди нагадує оформлення Fiat-500 – центральна частина із глянцевого пластика кольору автомобіля, у центрі – круглі вентиляційні решітки.

Родзинкою машини є стеля, на ній зображене блакитне небо із хмарами. Таке оформлення є опцією, його замовляють на заводі за окрему плату.

"Ми пропонуємо і зоряне небо, але воно має складнішу конструкцію. Щоб реалістично відтворити зірки, у салоні встановлюють різноманітне світлове обладнання із лазерних та інших ліхтарів. Воно особливо ефектно виглядає вночі, - розповідає продавець-консультант компанії "Дженерал авто груп" Сергій Проманенко. – Стиль цієї машини трохи відмінний від інших Opel, бо він іміджевий, розрахований на молодь. Ця модель не має стандартних комплектацій, покупець обирає лише ті опції, які йому необхідні. Від цього й залежить вартість моделі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На дорогах Тернополя роз'їжджає золотий Бентлі

Малолітражку комплектуватимуть інформаційно-розважальною системою із можливістю підключення смартфонів.

Для Opel Adam в Україні пропонуватимуть три бензинові двигуни - 1,2-літровий потужністю 70 к.с., 1,4 літровий на 87 к.с. та ще один 1,4-літровий потужністю 100 "коней". Поки доступна лише 5-ступенева коробка передач, із квітня пропонуватимуть і "автомат".

Вартість машини у базовій комплектації 171 700 грн.

Зараз ви читаєте новину «За додаткову плату Opel Adam укомплектовують "зоряним небом" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути