понеділок, 16 вересня 2013 17:31

На "Автошоу на Столичному" презентували нову Toyota Corolla
7

Фото: Фото: Володимир Мукан

Нове 11 покоління Toyota Corolla показали на вихідних під час "Автошоу на Столичному" в Києві. Машина має схожі риси дизайну решітки радіатора та фар із Toyota Auris і Verso. Це новий корпоративний стиль бренду.

Новинка стала довшою на 80 мм і нижчою на 5 мм, за попереднє покоління цієї моделі. Колісна база збільшилася на 100 мм.

Завдяки зміненим пропорціям зовні, в салоні стало просторіше. Діапазон переміщення передніх сидінь значно збільшився. Для ніг задніх пасажирів стало майже на 80мм більше місця. Поздовжній тунель на підлозі кузова відсутній. Це дає змогу зручно розташуватися пасажиру по центру заднього сидіння. Багажник також став більшим - 452 літрів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗАЗ скорочує виробництво автомобілів вдвічі

В оздоблені салону автовиробник використав якісніший жорсткий пластик, який комбінується у деяких елементах торпеди із мяким травмбезпечним. Рульову колонку можна відрегулювати за висотою та глибиною. Кермо шкірою не обтягнуте, проте воно все одно зручне. Джойстик керування штатною магнітолою розташований на одній зі спиць рульового колеса. Сама є магнітола знаходиться по центру торпеди, її пластик покритий модним останнім часом рояльним лаком. До магнітоли можна під'єднувати флешку, плеєр або айфон. Показники приладів читаються добре. Цікаво, що на панелі приладів є індикатор рівня рідини у бачку. Спеціальним реостатом можна регулювати не лише підсвітку панелі приладів, а й усіх елементів торпеди, що підсвічуються. У обох козирках лобового скла вмонтовані макіяжні дзеркальця із підсвіткою. Є відділення для окуляр.

"Нова Corolla стала більш виразно виглядати, тепер вона більш впізнавана, - каже Максим Кривенко, продавець-консультант Автоцентру на Столичному. – Машина має набагато кращу, ніж раніше шумоізоляцію, та економічніший двигун. Витрачає всього 7,2 літри на 100 кілометрів у міському циклі. У базовій комплектації автомобіль тепер багатше обладнаний, ніж раніше. У "базі" є кондиціонер, передні електросклопідйомники, центральний замок, електрорегулювання бічних дзеркал, магнітола, гідропідсилювач керма, "ходові вогні", EBD – електронна система розподілу гальмівних зусиль, ABS – антиблокувальна система гальм, BA – підсилювач екстреного гальмування та дві подушки безпеки, іммобілайзер".

У моделі базової комплектації встановлюють 1,33-літровий двигун потужністю 99 к.с. і 6-ступеневу коробку передач. Коштує таке авто 153 615 грн. Доплата за колір металік становить 3030 грн.

Зараз ви читаєте новину «На "Автошоу на Столичному" презентували нову Toyota Corolla». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути