понеділок, 16 вересня 2013 13:39

На "Автошоу на Столичному" показали Maserati Quattroporte GT S за 1,8 мільйон гривень
20

Фото: Фото: Володимир Мукан

На ювілейне "Автошоу на Столичному" вперше привезли італійські суперкари Maserati. На стенді представлені новий Quattroporte GT S, GranTurismo MC Stradale та GranCabrio. Обіцяного седана седан E-класу Maserati Ghibli не привезли.

Maserati Quattroporte GT S, як й інші моделі цієї марки, складені вручну. Дизайн малювали у італійській дизайн-студії Pininfarina. На масивній чорній решітці радіатора Quattroporte традиційно встановлено "тризуб Maserati". На відміну від Quattroporte 2003 року, ця модель має більш виразні рельєфні блок фари. Від них йдуть ледь помітні ребра жорсткості через весь кузов. Лінія багажника трохи нахилена.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подряпане коштовне авто і щодня нові скульптури з пінопласту - чим дивує ГогольFEST

"Новий Quattroporte GT S розрахований на отримання задоволення від їзди. Машина передбачувана й добре керована як на швидкості 40 кілометрів за годину, так і на 240, - розповідає Віталій Венгловський продавець-консультант компанії " Гранд Автомотів". – Автомобіль має два режими підвіски – "комфорт" і "спорт". У другому режимі автомобіль стає більш жорстким, краще утримує дорогу."

Maserati Quattroporte GT S оснащують 3,8- літровим двигуном твін-турбо V8 від Феррарі, що розвиває потужність 530 к. с. Силовий агрегат розганяє розкішний седан до 100 км/год за 4,7 секунди. Максимальна швидкість машини – 305 км/год.

"Тепер Maserati Quattroporte обладнаний і повним приводом. Із ним автомобіль впевненіше тримає дорогу, - каже Віталій Венгловський. – Особливо, якщо шосе трохи замета снігом чи у дощову погоду. Повний привід також матиме Maserati Ghibli, які скоро привезуть в Україну".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Volvo навчили хом'яка керувати 15-тонним самоскидом

Задньопривідна дводверна GranTurismo MC Stradale – більш спортивна модель. Має передні і задні спойлери, спортивні сидіння. Кузовний каркас безепеки із міцнішої сталі.

"В автомобіля карбоно-керамічні колодки гальм. Завдяки цим матеріалам сила гальмування не знижується на високих температурах, - каже продавець-консультант. - Ця машина більше пристосована для швидкої їзди, вона розганяється до 100 кілометрів на годину за 4,6 секунди, має максимальну швидкість обмежену електронікою 301 кілометр за годину".

GranTurismo MC Stradale оснащують 8-циліндровим V-подібним 4,7-літровим двигуном на 450 к.с. і механічною 6-ступеневою коробкою передач.

"Щодо комплектації, то MC Stradale, як й інші моделі, можна обладнати, як заманеться – замовити власне оформлення сидінь, кузова тощо".

Вартість Quattroporte GT S у базовій комплектації 1 835 253 грн, GranTurismo MC Stradale – 1 892 000 грн.

Зараз ви читаєте новину «На "Автошоу на Столичному" показали Maserati Quattroporte GT S за 1,8 мільйон гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути