неділя, 15 вересня 2013 18:57

"Автошоу на Столичному": показали Opel Іnsignia Country Tourer із електроприводом дверей багажника
17

Фото: Фото: Володимир Мукан

На 10-му ювілейному "Столичному автошоу", яке проходить зараз у Києві, показали новий Opel Іnsignia Country Tourer.

Німецький універсал має оновлену лицеву частину, ширші колісні арки та більший кліренс. Автомобіль обладнано повним приводом. Дверця багажника з електроприводом. Після натиснення кнопки над номерним знаком багажник автоматично відчиняється. Аби його закрити, достатньо натиснути іншу кнопку, розміщену в торці дверці.

Оскільки задні ліхтарі встановлені на дверці багажника і їх не видно, коли він відчинений, машину оснастили додатковими задніми ліхтарями.

Салон Opel Іnsignia Country Tourer просторий. Він виконаний у традиціях німецької марки: кермо, сидіння, важіль коробки передач обтягнуті сірою шкірою, по центру торпеди встановлений мультимедійний центр із вбудованим навігатором. Біля прикурювача — слот не лише для флешки, а й для карти пам'яті.

"Це одна із найдосконаліших моделей Opel. У лінійку моторів для Insignia Country Tourer входить 249-??сильний бензиновий турбований двигун об'ємом 2,0 літри, дизельні бітурбовані на 163 і 195 коней із обсягом 2,0 літра. Виробник пропонує до них 6-ступеневу механічну та 6-ступіневу автоматичну коробки передач. Це не ті двигуни, що компанія встановлювала кілька років тому. Ці мають удосконалену систему вприску, потужніше охолодження турбін і надійнішу електроніка, - розповідає продавець-консультант компанії "Дженерал авто груп" Сергій Проманенко. – Хоча я ще не їздив у цій новинці, вже можу сказати, що машина добре підійде любителям подорожей, адже має повний привід, великий багажник і комфортну підвіску".

Підвіска Opel Іnsignia Country Tourer керується електронікою. Її можна налаштовувати на різний тип доріг — "звичайний", "тур", "спорт." У спортивному режимі амортизатори стають жорсткішими, у режимі "тур" - навпаки, вони добре "ковтають" глибокі нерівності, в салоні вибоїни зовсім не відчуваються.

Вартість автомобіля в Україні стартує від 307 100 тис. грн. Машину можна замовити у індивідуальній комплектації. Через 2-3 місяці її привезуть у салон.

Зараз ви читаєте новину «"Автошоу на Столичному": показали Opel Іnsignia Country Tourer із електроприводом дверей багажника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути