понеділок, 16 вересня 2013 02:02

На "Столичному автошоу" показали КІА Сarens із підігрівом керма та КІА Optima FL із електричною вентиляцією сидінь
12

Фото: Фото: Володимир Мукан

На 10-му ювілейному "Столичному автошоу" у Києві презентували дві нові моделі КІА – рейтайлінговий бізнес-седан КІА Optima FL і третє покоління КІА Сarens.

Optima FL вирізняється удосконаленим дизайном лицевої та задньої частини кузова. Машина обладнана новими головними та протитуманними фарами, задніми ліхтарями, бамперами й колесами. Світлодіодні фари денного світла перемістили з бампера у фари, як в інших моделях KІА, а протитуманні фари розмістили на панелі, пофарбованій у колір кузова. Тепер додаткові світлодіодні протитуманники розбиті на чотири сектори.

Оновлену Optima комплектуватимуть трьома новими моделями 17-дюймових і 18-дюймових легкосплавних дисків на вибір, а також новою кришкою багажника з більш різкими гранями. У задній частині встановлено збільшені задні ліхтарі, а подвійні червоні катафоти розташували на горизонтальній панелі. За додаткову плату можна замовити світлодіодні ліхтарі із більш яскравим світлом.

В салоні оновленого КІА поєднано світлу оббивку із темною. Також змінено панель приладів, кермо, центральну панель, перемикач коробки передач, підлокітники на дверях і сидіння. Нову центральну панель обладнали 8-дюймовим інформаційним дисплеєм й оздобили блискучо-чорним кольором, тоді як панелі перемикачів, розміщені на підлокітниках, оздоблені матово-срібними елементами. Внутрішні ручки дверей у новій моделі не хромовані, а матово-срібні.

Передні сидіння обладнано подушками зі збільшеними валами бокової підтримки та більш високою основною кромкою.

"Крім цього, машина має кращу шумо- та віброізоляцію. Серед родзинок – сенсорне управління бортовим комп'ютером, LED фари денного світла, LED протитуманні фари, задні ліхтарі комбіновані LED", - розповідає продавець консультант компанії "Фалькон-авто" Олександр Ігнатенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Автошоу на Столичному": показали Opel Іnsignia Country Tourer із електроприводом дверей багажника

У повній комплектації тепер КІА Optima оснащують панорамним люком і електричною вентиляцією передніх сидінь. В Україні цю модель продаватимуть із дизельним двигуном об'ємом 1,7 л та механічною коробкою передач, або із бензиновими агрегатами об'ємами 2,0 та 2,4 літри з механікою чи автоматом на вибір. Вартість рейсталінгової моделі поки невідома.

Новий мінівен КІА Сarens побудований на платформі КІА Сee'd. Машина має просторий салон. Залежно від комплектації, розрахована на 5 або 7 місць.

"Це хороший сімейний автомобіль із багатим оснащенням. Вже у початковій комплектації машина має клімат-контроль із іонізатором повітря, ABS,ESP, шість подушок безпеки, магнітолу та інше начиння, - розповідає Олександр Ігнатенко. – Також автомобіль обладнали приємною опцією – системою KІА FlexSteer, яка забезпечує роботу підсилювача керма у трьох режимах відповідно до уподобань водія: "звичайний", "спорт" і "комфорт".

Крім цього КІА у максимальній комплектації оснащують підігрівом керма, підсвіткою зовнішніх дзеркал, круїз-контролем та електричним стоянковим гальмом.

КІА Carens буде продаватимуть із двома типами двигунів: бензиновим із об'ємом 2,0 та дизельним на 1,7 літри. Вони працюватимуть у парі із автоматичною та механічною коробками передач.

Вартість новинки стартуватиме від 246 000 грн.

Зараз ви читаєте новину «На "Столичному автошоу" показали КІА Сarens із підігрівом керма та КІА Optima FL із електричною вентиляцією сидінь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути