пʼятниця, 19 червня 2020 16:05

В Україну привезли новий Renault Koleos
9

Renault Koleos вже в Україні
Фото: Renault.ua
Renault Koleos вже в Україні
Renault Koleos вже в Україні
Renault Koleos вже в Україні
Renault Koleos - салон

У 2020 році Renault Koleos з'явився і в Україні.

На сьогодні, Koleos продається в 93 країнах світу. Однак в Україні він з'явився тільки зараз і в оновленій версії, повідомили в Autoconsalting.

"Koleos користується величезним успіхом з моменту його запуску. У 2018 році було реалізовано більше 100 000 одиниць, що зробило його одним з бестселерів Групи Renault в усьому світі. Завдяки новим високопродуктивним двигунам більш впевненому дизайну і витонченому інтер'єру новий Koleos став більш привабливим, ніж коли-небудь ", - повідомив Жюльєн Пейрано, заступник директора по світовому маркетингу компанії Renault.

Основний критерій покупки для клієнтів - це дизайн Renault Koleos. Передня частина нового Koleos має яскраво виражену решітку радіатора. Нова хромована обробка знаходиться по всій довжині бампера і поширюється на хромовані протитуманні світлодіодні фари. На бамбер з'явилися нові накладки.

У оновленій моделі Koleos переробили задню частину: продовжили третій стоп-сигнал, зберегли здвоєні вихлопні труби, з'явилася поперечна хромована обробка.

Довжина авто становить 4672 мм, а колісна база - 2705 мм, що робить салон просторим. У пасажирів, які сидять ззаду, достатньо місця для голови, плечей і ліктів. Також Koleos може бути оснащений скляним люком, який висувається над задніми сидіннями.

У салоні: хромовані атласні вставки на кермі, важелі перемикання передач і вентиляційні отвори, а також піноматеріали на панелі приладів і в обробці дверей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому Tesla Model Y розгнівала своїх власників

Залежно від виконання, подушки передніх сидінь нового Koleos тепер можуть бути оснащені функцією регулювання довжини, а широкі підголовники підвищеної комфортності забезпечують максимальну опору. До електрорегулювання положення сидінь (шість положень і підтримка попереку) і функцій підігріву та вентиляції сидіння водія може бути оснащене функцією масажу.

У авто встановили автоматичну коробку передач X-Tronic. Це дозволяє знизити витрату палива і підвищити комфорт водіння в порівнянні з традиційною автоматичною коробкою передач. Трансмісія X-Tronic забезпечує більш плавне водіння - м'яке прискорення без поштовхів при перемиканні передач і зниження шуму від обертання.

Для підвищення безпеки новий Koleos оснащений набором систем допомоги водієві (ADAS). Він уже має систему попередження про виїзд за межі смуги руху (LDW), систему контролю "сліпих зон" (BSW), систему автоматичного перемикання дальнього і ближнього світла фар (AHL) і систему допомоги для паркування (Easy Park Assist).

Opel електрифікував новий модельний ряд і представив електроверсію Zafira Life.

Модель має висоту кузова не більше 1,9 м, що відкриває доступ на підземні паркінги бізнес і торгових центрів, а також парковки готелів. Окрім цього, авто може буксирувати причеп з максимальним навантаженням до 1 000 кг, повідомили в Autogeek.

Зараз ви читаєте новину «В Україну привезли новий Renault Koleos». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути