пʼятниця, 19 червня 2020 14:35

Що нового запропонує електрокар Opel Zafira-e Life

Що нового запропонує електрокар Opel Zafira-e Life
З'явиться новий електрифікований Опель. Фото: opel.ua

Opel електрифікував новий модельний ряд і представив електроверсію Zafira Life.

Модель має висоту кузова не більше 1,9 м, що відкриває доступ на підземні паркінги бізнес і торгових центрів, а також парковки готелів. Окрім цього, авто може буксирувати причеп з максимальним навантаженням до 1 000 кг, повідомили в Autogeek.

Новинка отримала електромотор потужністю 100 кВт (136 к.с.) з обертовим моментом 260 Нм. Завдяки цьому, Opel Zafira-e Life пропонує динамічні характеристики на рівні великого вена.

Клієнтам доступні відразу два тягових акумулятора на вибір – 50 кВтг або 75 кВтг. У першому випадку номінальний запас ходу складає 230 км, у другому можна розраховувати на 330 км.

Електрокар Opel Zafira-e Life оснащений системою рекуперації з можливістю гнучкого управління її інтенсивності спрацьовування. Це дозволяє плавно сповільнювати електрокар, збирати електроенергію при гальмуваннях і підвищити ефективність роботи силової установки в цілому.

Для зарядки Opel Zafira-e Life можна використовувати звичайну домашню розетку, спеціальний зарядний пристрій типу "wallbox" або публічну станцію "швидкої" зарядки. В останньому випадку, при використанні "швидкої" зарядної станції постійного струму потужністю 100 кВт, для зарядки акумулятора 50 кВтг до рівня 80% потрібно 30 хвилин

Авто продаватимуть у трьох варіанатах довжини кузова - "Small", "Medium", "Large".

Новинка Opel Zafira-e Life доступна в трьох варіантах довжини кузова і може перевозити до дев'яти осіб –таким чином, вен повністю відповідає запитам різних клієнтів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як змінилася статистика ДТП в Україні

Водії відмовляються купувати електричний позашляховик Tesla Model Y через значні виробничі дефекти й проблеми з надійністю.

Проблемні Model Y збирають на новому заводі компанії у Фрімонті в Каліфорнії, повідомляє Electrek.

Зараз ви читаєте новину «Що нового запропонує електрокар Opel Zafira-e Life». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути