вівторок, 25 листопада 2014 16:33

В Україні з'явиться новий бюджетний седан за 7,5 тисяч доларів
13

Замість російських автомобілів "Богдан" на українському авторинку з'явиться бюджетна новинка -  іранський седан Saipa Tiba.

Про це повідомив директор компанії "Богдан-Автотрейд" Олег Кривов'яз, пише Автоконсансалтинг.

"Розуміючи нові реалії автомобільного ринку України, і зміщення споживчого попиту в бік більш бюджетних автомобілів, наша компанія поставила перед собою завдання представити українським покупцям доступний, якісний і комфортний автомобіль, - каже Олег Кривов'яз. - Ми провели переговори з декількома виробниками автомобілів бюджетного цінового сегмента, і лише після тривалих тест-драйвів, вивчення споживчих настроїв та аналізу відгуків про кожну запропоновану модель, як від потенційних покупців, так і від представників дилерської мережі, наш вибір зупинився на автомобілі Saipa Tiba".

Saipa Tiba - седан B-класу побудований на базі моделі KIA Pride. Автомобіль оснащений 1.5-літровим двигуном потужністю 80 к. с. і обертовим моментом 128 Нм (при 3500 Нм). За паспортними даними витрата палива в міському циклі не перевищує 7 л на 100 км пробігу, а в заміському - 5.7 л.

В Україну Saipa Tiba буде поставлятися зі збільшеним до 160 мм кліренсом. Крім цього, автомобіль оснащується гідропідсилювачем керма, подушками безпеки для водія і переднього пасажира, ABS, кондиціонером, а також передніми електросклопідйомниками.

Старт продажів новинки намічений на першу половину грудня 2014 року, до моменту фінального розпродажу "Богданів". Ціна базової комплектації Tiba складе 7 500 доларів.

Зараз ви читаєте новину «В Україні з'явиться новий бюджетний седан за 7,5 тисяч доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути