Ексклюзиви
понеділок, 04 лютого 2013 14:41

В інтернет виклали перші зображення інтер'єру Lada Kalina
5

Фото: Фото: ladakalina2.ru

У Мережі з'явилися перші шпигунські знімки інтер'єру нового покоління Lada Kalina. Саме тієї версії, яка вже стала на вазівський конвеєр. Примітно, що салон серійної машини дещо відрізняється від того, що було всередині виставкового зразка на Московському автосалоні.

Зображення були опубліковані одним з користувачів порталу ladakalina2.ru. За його словами, фотографії були зроблені під час зборки машини, а тому на фото представлений "остаточний варіант" інтер'єру "товарного авто". Нагадаємо, що на "АвтоВАЗі" вже стартувало виробництво пілотної серії новинки. Автомобілі будуть сходити з конвеєра протягом січня і лютого.

Судячи зі знімків, у продаж надійдуть машини з салоном, відмінним від інтер'єру того примірника, який був представлений на автосалоні в Москві минулого року. Наприклад, дисплей мультимедійної системи "переїхав" з центру консолі наверх і обзавівся сонцезахисним козирком, передає "АвтоСреда". Зверху, навпаки, зник додатковий речовий відсік, а в середині з'явилися кнопки керування опціями автомобіля, наприклад, Bluetooth. Змінився і блок управління кліматичною системи. До речі, користувач, який виклав фото в Мережу, також зазначив, що "блок управління кліматом доопрацьований під "Калину", хоч і схожий на аналогічну деталь "Пріори", а "пластик набагато кращий ніж на "Гранті", м'якіший".

Повідомляється також, що інтер'єр може відрізнятися залежно від версії машини. Зокрема, на знімках представлений топовий варіант "Калини" з автоматичною коробкою передач.

Зараз ви читаєте новину «В інтернет виклали перші зображення інтер'єру Lada Kalina». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути