Ексклюзиви
понеділок, 19 листопада 2012 10:20

"АвтоВАЗ" розповів, якою буде оновлена ??Lada Priora

"АвтоВАЗ" розповів, якою буде оновлена ??Lada Priora
У 2013 році буде проведений фейсліфтінг Lada Priora. Фото: vesti.ru

Флагман модельного ряду Волзького автозаводу - Lada Priora - оновиться наступного року. Повідомляється, що до модернізації "АвтоВАЗ" планує попрацювати над зовнішністю машини. Відомо, що кардинальних змін не буде.

"У 2013 році буде проведений фейсліфтінг Lada Priora. Цей автомобіль АВТОВАЗ буде виробляти до 2015-2016 року, потім в серію піде нова Priora (назва умовна) на власній новій платформі "АвтоВАЗу" - Lada B. І тоді автомобіль може отримати риси Lada XRAY", - розповіли в прес-службі підприємства.

Повідомляється, що оновлена ??"Пріора" отримає новий інтер'єр. "АвтоВАЗ" планує поміняти стиль панелі приладів. Крім того, до кінця поточного року модель почнуть оснащувати сидіннями зі зміненою конструкцією, в яких буде передбачена установка бічних подушок безпеки.

Останній раз "Пріора" оновлювалася навесні минулого року - автомобіль отримав нові бампери, видозмінену грати радіатора і повторювачі поворотників в бічних дзеркалах.

Нині базова версія флагманського седана від "АвтоВАЗу" становить 334 тис. рублів (84 тис. грн). Ціни на "Пріору" в кузові хетчбек починаються від 340 тис. рублів (83 тис. грн). А версія універсал обійдеться в початкові 361,9 тис. рублів (91 тис. грн).

Зараз ви читаєте новину «"АвтоВАЗ" розповів, якою буде оновлена ??Lada Priora». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути