Ексклюзиви
понеділок, 21 січня 2013 17:05

АвтоВАЗ поставив на конвеєр друге покоління Lada Kalina
17

Фото: Фото: lada-auto.ru

Передсерійна партія другого покоління Lada Kalina запущена у виробництво. "АвтоВАЗ" почав збирати новинку в кінці минулого тижня. Пілотні зразки будуть сходити з конвеєра до кінця лютого. Виробництво старої Kalina вже скоротилося. Незабаром завод повністю перейде на друге покоління.

Починаючи з 18 січня 2013 року на Волзький автозавод почали надходити кузови для збірки пілотних зразків нової Lada Kalina. Автомобілі будуть сходити з конвеєра протягом січня і лютого. Як повідомляється, "АвтоВАЗ" вже скоротив виробництво старої моделі. В нова Kalina, прем'єра якої відбулася на Московському автошоу в серпні минулого року, з'явиться у продажу в прийдешньому травні. Автомобіль отримає 10 модифікацій.

За даними компанії, базова машина в комплектації "Стандарт" отримає 8-клапанний двигун об'ємом 1,6 літра потужністю 87 к.с., а також модернізовану "механіку". У базову версію будуть включені такі опції як рульове управління з електропідсилювачем, індикація пристебнутого ременя безпеки водія, підголовники задніх сидінь звичайні, аудіопідготовка.

Так само буде обладнана машина в середній комплектації "Норма". Додатково вона отримає системи ABS і BAS, L-образні підголовники задніх сидінь, аудіосистема з радіо FM, USB-портом, Bluetooth і системою Handsfree. Версія "норма" буде включати дві модифікації. У першу буде включена подушка безпеки водія, а в другу - подушки безпеки водія і переднього пасажира, ремені безпеки передніх сидінь з преднатяжителем, кліматичну систему Panasonic, а також передні сидіння з обігрівом.

А ось топова версія "Люкс" буде багатшою - для неї передбачено два варіанти потужності 16-клапанного мотора об'ємом 1,6 літра (98 к.с. і 106 к.с.). Найпотужніша версія може працювати в парі з 4-ступінчастим японським "автоматом" Jatco, решта - тільки з МКПП. Всі модифікації "люкси" будуть включати подушки безпеки водія і переднього пасажира, електросклопідйомники передніх і задніх дверей, кліматичну систему Panasonic, передні сидіння з обігрівом, протитуманні фари, зовнішні дзеркала з електроприводом і обігрівом, молдінги дверей, мультимедійну систему, що включає в себе сенсорний 7 -дюймовий дисплей, USB-порт, SD-карту, Bluetooth і Handsfree.

Зараз ви читаєте новину «АвтоВАЗ поставив на конвеєр друге покоління Lada Kalina». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути