субота, 14 грудня 2019 11:24

В'їхала в припарковану поліцейську машину: перевіряють аварії за участі Tesla

В'їхала  в припарковану поліцейську машину: перевіряють аварії за участі  Tesla
Спеціальна група проводить перевірку 12 аварій. Фото: delo.ua

12 аварій через використання автомобіля Tesla в режимі автопілоту розслідує американське агентство автомобільної безпеки.

Повідомляють, що через автопілот сталося щонайменше три смертельних аварії автомобілів Tesla в США з 2016 року. Американське агентство з безпеки автомобілів заявило, що воно почало розслідування після того, як Tesla Model 3 в'їхала в припарковану поліцейську машину в Коннектикуті, повідомляє УНН з посиланням на Reuters.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Електрокари Tesla стали найкращими винаходами десятиліття - видання The Verge

Спеціальна група проводить перевірку 12 аварій за участю транспортних засобів Tesla, де використовувався автопілот на момент інциденту. На сьогоднішній день агентство завершило підготовку звітів по двох із них.

Стало відомо, хто перший в Україні отримає Тesla Cybertruck. Це екс-чиновник Руслан Панчишин. Чоловік вніс передоплату в розмірі $100. Залишок суми йому потрібно буде сплатити, коли автомобіль зійде з конвеєра. Новинку можна буде купити в кінці 2021 року. Чиновник розповів, що ціна складає $39900.

Зараз ви читаєте новину «В'їхала в припарковану поліцейську машину: перевіряють аварії за участі Tesla». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути