середа, 25 жовтня 2017 07:26

Унікальну "Волгу" ГАЗ-21 продають за €299 тис.
15

Фото: avtomaniya.com

Радянську "Волгу" ГАЗ-21 виставила на продаж компанія eTower GmbH з німецького Ганновера за €299 тис.

Автомобіль має 12,3 тис. км пробігу, пише avtomaniya.

Автор: avtomaniya.com
 

"Волга" ГАЗ-21 пофарбована у чорний колір. Автомобіль не має задніх дверей. Це додає його дизайну спортивності.

У салоні червона шкіряна оббивка. Замість радянського "дивану" - зручні сидіння. У авто нова приладова панель від Mercedes S (покоління W140).

Автор: avtomaniya.com
 

В автомобілі є центральний замок, електричне регулювання бічних дзеркал і сидінь з підігрівом та передні подушки безпеки.

Власники "Волги" укомплектували її новим двигуном. Замість 2,4-літрового чотирициліндрового бензинового поставили 5,5-літровий агрегат V12 від Mercedes. Такий мотор використовують у моделі Maybach. Потужність двигуна - 500 к. с.

Оригінальна модель ГАЗ M-21 в історії горьковского автомобільного заводу стала новим етапом на шляху розвитку конструкції легкових машин. Уперше у вітчизняному автомобілебудуванні на ній були застосовані двигун з алюмінієвим блоком і мокрими гільзами, гідравлічний привід включення зчеплення, підвісні педалі, вмикач стартера, що блокується з замком запалювання, ліхтарі заднього ходу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 4-тонний ЗіЛ Горбачова показали у Державному музеї авіації

Оригінальну радянську "доганялку" презентували на 6-му технічному технічному фестивалі OldCarLand. Усього з 1985-го по 1991 рік випустили 244 машини КДБ моделі ГАЗ 24-34 "Волга". Автомобіль має двигун ЗМЗ-24-24 потужністю 195 к.с. Це дозволяло йому за необхідності розвивати швидкість до 170 км/год і доганяти швидкісні іномарки.

Зараз ви читаєте новину «Унікальну "Волгу" ГАЗ-21 продають за €299 тис.». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути