Ексклюзиви
середа, 13 листопада 2013 18:01

Toyota представить на автошоу в Токіо відразу 5 новинок
8

Toyota FV2 Concept
Toyota JPN Taxi Concept
Toyota Aqua G Sports
Toyota Voxy Concept
Toyota Noah Concept

Компанія Toyota покаже на автошоу в Токіо відразу 5 новинок. Головною прем'єрою Toyota стане концепт FCV. Футуристичний седан з силовою установкою на паливних осередках і 500-кілометровим запасом ходу послужить прев'ю до майбутньої серійної моделі на водні, що з'явиться в 2015 році.

Другим дебютантом буде триколісний прототип FV2 - компактний автомобіль без керма (управління тут здійснюється виключно за рахунок нахилу тіла). Лобове скло тут являє собою прозорий дисплей, а кузовні панелі - екрани, на які можна вивести різні зображення. FV2 вміє визначати настрій водія по голосу і виразу обличчя, а також його стиль водіння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через сильну ожеледицю в Хабаровську відбулося масове "побоїще" автомобілів

Наступний у списку - концепт JPN Taxi. Модель з промовистою назвою продемонструє погляд Toyota на сучасне таксі - новинка похвастает комфортним як для пасажирів, так і для водія салоном з продуманими системами кондиціонування і освітлення, великим монітором і дверима з електроприводом.

Четвертою і п'ятою новинками стануть Voxy Concept і Noah Concept. Це провісники серійних мінівенів Toyota, які вийдуть на японський ринок в початку 2014-го.

Крім всіх перерахованих вище на домашньому автошоу японці покажуть компактний спортивний гібрид Aqua G Sports, підготовлений фірмою у співпраці з гоночної командою GAZOO Racing - продаж на місцевому ринку він надійде вже цього місяця.

На стендах Toyota в Токіо виявляться і незвичайний i-Road (щось середнє між мотоциклом і над компактним автомобілем) поряд з концептом відкритого GT86 під назвою FT-86 Open.

Зараз ви читаєте новину «Toyota представить на автошоу в Токіо відразу 5 новинок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути