середа, 16 жовтня 2013 11:21

Румуни розробили водонепроникний позашляховик
11

Фото: Фото: actualitati.net

Румунська компанія Ghe-o Motors, що спеціалізується на автомобілях особливого призначення, представила на автошоу в Бухаресті свою новітню розробку - позашляховик Rescue.

3,2- тонний автомобіль призначений для армії, спецслужб, рятувальників, пожежників, медиків і так далі; про можливість його продажу приватним особам поки не повідомляється.

Повнопривідник довжиною 5,2 метра, завширшки 2,7 метра і висотою 2,4 метра вміщає до 11 осіб, а ще шестеро можуть розміститися ззаду в універсальному причепі на полозах, який може використовуватися як човен або сани.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У бензобаку позашляховика прикордонники виявили 5,5 мільйонів доларів

Залежно від поставлених завдань трак оснащується бензиновим або дизельним мотором з потужністю в діапазоні від 220 до 500 к . с. , а також може отримати повну водонепроникність і навіть захист від електромагнітних хвиль.

Rescue відчуває себе комфортно на будь-якій поверхні - від бурхливої ??води (в глибокій воді він пливе на пневмоподушках) до бруду , піску і снігу. При необхідності на гігантські колеса надіваються ланцюги , а ззаду можна поставити гусениці.

У компанії особливо підкреслили, що Rescue повністю розроблений і зібраний в Румунії.

Зараз ви читаєте новину «Румуни розробили водонепроникний позашляховик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути