вівторок, 29 жовтня 2013 17:21

Suzuki покаже три яскравих концепта на автошоу в Токіо
11

Suzuki привезе на Токійський автосалон три нових концепти, об'єднаних слоганом "Маленькі машини для великого майбутнього". Вони являють собою три погляди на майбутні моделі японської компанії.

Самий " реальний " з трійки, компакт з багатозначною назвою Hustler. Цей кей -кар відноситься до популярного сегменту супермінікроссоверов і виглядає практично готовим до серійного виробництва. Характерний "коробчастий" силует, аскетично-практичний дизайн і ступінь опрацьованості говорять про те, що серійна модель на базі Suzuki Hustler вже на підході.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тест-драйв нового Ssang Yong Кorando, якого ще немає у продажу

Трохи далі в майбутнє заглядає витончений Crosshiker, розвиваючий ідеї концепту Regina/G70 2011 року. Приземкувата трьохдверка з купеовидним силуетом важить всього 810 кілограмів, так що однолітрового 3- циліндрового мотора їй з лишком достатньо для жвавих заїздів. "Для дорослих, які не розучилися гратись", - позиціонує цю модель Suzuki.

Ну і, нарешті, X -Lander, при створенні якого дизайнерам Suzuki дозволили як слід відірватися. Двомісний відкритий баггі із зовнішністю гібрида Jeep Cherokee і Evoque міг би стати відмінним пляжним автомобілем, але цьому проекту навряд чи дозволять втілитися. Втім, японці вже почали опрацьовувати "начинку" X- Lander: платформа від Jimny, гібридну установку з 1,3- літровим бензиновим мотором, повний привід.

Грандіозне автошоу в Токіо в цьому році стартує 23 листопада.

Зараз ви читаєте новину «Suzuki покаже три яскравих концепта на автошоу в Токіо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути