Ексклюзиви
четвер, 31 жовтня 2013 17:03

Став відомий український цінник на оновлену Toyota Land Cruiser Prado
19

У київських автосалонах в листопаді з'явиться оновлений Toyota Land Cruiser Prado. Автомобілі змінила зовнішність і салон.
Габарити залишилися колишні, тільки довжина зросла на 20 міліметрів, а от радіаторну решітку дизайнери переробили. Прямолінійність блок-фари підняли вище, щоб забезпечити поліпшений захист компонентів при русі по бездоріжжю.

Оновилася і підвіска - як звичайна, так і електроннокерована. Тепер є п'ять режимів: бруд і пісок, щебінь, купини, каміння і бруд, великі камені. Місця кріплення
кузова до рами отримали гумові ущільнювачі, що покращують шумо-і віброізоляцію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У столиці помічений кортеж з тюнінгованими Mercedes-Benz G і Ferrari Berlinetta

Prado доступний для замовлення в дев'яти варіантах комплектації на вибір залежно від двигуна: бензинового об'ємом 2,7 літра з 4- ступінчастою автоматичною коробкою передач, бензинового V6 об'ємом 4,0 літра з 5- ступінчастим "автоматом" або дизельного двигуна об'ємом 3,0 літра, теж з 5-швидкісною автоматичною трансмісією.

Найпомітнішим нововведенням в інтер'єрі позашляховика стала перероблена нижня частина центральної консолі. Туди перемістилися джойстик і клавіші управління блокуваннями, системою допомоги при спуску і регулювання жорсткості підвіски. Новий дизайн панелі приладів включає в себе 4,2- дюймовий кольоровий TFT- дисплей, що показує, зокрема, кути крену. Поліпшилася облицювання панелі і карт дверей, декоративні елементи, задні сидіння з новою тканинною оббивкою.

Відтепер можна замовити кругову систему відеоспостереження , системи стеження за мертвими зонами і попередження про зіткнення при виїзді з парковки заднім ходом.
Базовий Prado після оновлення варто 379383 грн. Дизель - від 498 605 грн ( п'ятимісний ) і від 627 661 грн ( семимісний ) . З 4,0 - літровим мотором - від 504 529 до 711 240 грн.

Зараз ви читаєте новину «Став відомий український цінник на оновлену Toyota Land Cruiser Prado». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути