Ексклюзиви
понеділок, 14 жовтня 2013 13:39

Позашляховик Tesla Model X вже зібрав понад 6 тисяч попередніх замовлень

Користувач з ніком fryfrye з Вірджинії оформив передзамовлення на кросовер Tesla Model X і отримав порядковий номер 6181. Це означає, що як мінімум 6180 американців закинули на рахунок компанії Tesla від 5 до 40 тисяч доларів.

Щоб отримати один з тисячі перших Tesla Model X потрібно заплатити 40 тисяч доларів. Обмежена серія Tesla Model X Signature дістанеться покупцям на початку 2014 року і буде пофарбована особливим кольором, який не використовуватимуть надалі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗАЗ значно скоротив виробництво через утилізаційний збір в Росії

Лімітовані машини порадують топової комплектацією з максимальним набором опцій. Днями Tesla виставила передсерійний кросовер Model X в автосалоні в Пало- Альто. Семимістний кросовер Tesla Model X побудований на модернізованому шасі Tesla Model S, буде пропонуватися в США та Європі з двома типами батарей (60 кіловат- годину або 85 кіловат- годину) у трьох різних модифікаціях.

Найдоступніша монопривідна версія обійдеться, за чутками, в 70 тисяч доларів, а Perfomance - версія повнопривідної машини перестрибне позначку в 100 000 доларів. Динаміка останньої обіцяє вкластися в 5 секунд до сотні.

Цікавим моментом зовнішності Model X слід визнати задні двері "крила сокола". Запатентована схема відкриття дверей піднімає їх вище росту пасажира, економить місце в гаражі і на парковці, але поки викликає питання практичність такої схеми. Передні двері теж не прості, а безрамні, як на справжніх купе. Tesla поки не розсекречує подробиць про ціни і статистиці попередніх замовлень на кросовер.

Зараз ви читаєте новину «Позашляховик Tesla Model X вже зібрав понад 6 тисяч попередніх замовлень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути