Ексклюзиви
середа, 30 жовтня 2013 13:47

В Україну привезли оновлений кросовер Renault Koleos

В Україну привезли оновлений кросовер Renault Koleos

В Україні з'явився оновлений кросовер Renault Koleos. Тепер автомобіль пропонують з новим екстер'єром, трохи поліпшеним салоном і опціональною системою R- Link. Від попередника автомобіль відрізняється новим передком. Над гратами радіатора поворожив шеф -дизайнера Renault Лоуренс ван ден Акер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У столиці помічений кортеж з тюнінгованими Mercedes-Benz G і Ferrari Berlinetta

Позашляховику подарували нові фари, світлодіодні повторювачі поворотів в дзеркалах, хромовані молдинги і двоколірні колісні диски діаметром до 18 дюймів. У салоні знайшлося місце мультимедійної системі R- Link з навігацією TomTom. Ціна такої опції перевищує 10 тисяч гривень. Також новий Koleos оснастили системою контролю "сліпих зон". З відомих по інших моделях фішок відзначимо безключевий доступ в машину. Всі "Колеос" для України повнопривідні. Базові автомобілі комплектуються 2,5 - літровими 170 сильними бензиновими моторами з 6- ступінчастою механічною КПП або варіатора. Дизельний 150- сильний "Колеос" з шестиступінчастим автоматом пропонують за 309 900 гривень. Конкурентами французького кросовера є Hyundai ix35, Nissan Qashqai і базова Ford Kuga.

Торік українці купили всього 189 штук, а в цьому, якщо вірити статистиці, майже не купували. Ціна автомобіля стартует з 265 900 гривень.

Зараз ви читаєте новину «В Україну привезли оновлений кросовер Renault Koleos ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути