Ексклюзиви
пʼятниця, 05 липня 2013 11:29

У мережі "засвітилася" довгобазна версія позашляховика Range Rover
8

Фото: Фото: Carscoop

Land Rover закінчує дорожні випробування довгобазний версії позашляховика Range Rover. Автомобіль представлять на мотор-шоу у Франкфурті у вересні цього року. У продажу новинка з'явиться тільки у 2014 році.

Очевидно, 7-місний позашляховик оснащуватиметься тією ж лінійкою двигунів, що й стандартний варіант, а саме: 5,0-літровими бензиновими турбованими двигунами V8 і турбодизелями. Ймовірно, довгобазний Range Rover стане новим флагманом марки, і складе конкуренцію майбутньої Audi Q9.

У березні на мотор-шоу у Нью-Йорку Land Rover представила свою головну прем'єру року - нове покоління позашляховика Range Rover Sport. Серед глобальних змін - значно зменшена маса автомобіля, машина стала важити на 420 кілограмів менше, ніж попереднє покоління моделі. За заявою виробників, це сприятливо позначилося на витраті палива і динамічних характеристиках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий Range Rover Sport "засвітився" в інтернеті

Також Range Rover Sport тепер доступний і у 7-місній версії. За габаритами автомобіль став менше попередника, а колісна база при цьому збільшилася. У порівнянні з актуальною версією Range Rover Vogue, змін у зовнішності автомобіля не дуже багато. Автомобіль відрізняють більш коротка задня підвіска і низькі бампера.

Крім того, у новому Range Rover Sport дизайнери незначно змінили рельєф капота і зменшили площу бічного скла, а також автомобіль отримав задні ліхтарі іншої форми. Також новинка отримала покращену аеродинаміку, коефіцієнт лобового опору повітря інженери знизили на 8 відсотків.

Зараз ви читаєте новину «У мережі "засвітилася" довгобазна версія позашляховика Range Rover». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути