Ексклюзиви
пʼятниця, 15 березня 2013 10:07

Новий Range Rover Sport "засвітився" в інтернеті

В інтернеті з'явилися знімки, що дають повне уявлення про Range Rover Sport, який з'явиться на публіці в кінці березня.

Виходячи з поширених раніше інсайдерських відомостей, Range Rover Sport нового покоління має отримати більш серйозні зовнішні відмінності від нинішнього Range Rover і стати більш спортивним на вигляд. Сам же флагман компанії, який був представлений лише кілька місяців тому, поділиться зі "спортивною" моделлю своєю алюмінієвою платформою.

За відомостями порталу Autocar, це дозволить полегшити Range Rover Sport мінімум на 300 кг та імплантувати в багажник два додаткових крісла - семимісцевий салон стане для нового Range Rover Sport опцією. Що стосується силових агрегатів, то поки новинці пророкують все той же трилітровий дизель і бензиновий мотор того ж об'єму з наддувом, який встановлюється на деякі моделі Jaguar. Крім того, за деякими даними, Range Rover Sport може отримати більш компактний дизельний мотор об'ємом 2 літри і "заряджену" модифікацію. Її, по всій видимості, забезпечать традиційним п'ятилітровим двигуном з компресором потужністю трохи більше 500 к.с.

Зовні ж Range Rover Sport, як легко помітити на фотографіях, має чимало спільного з моделлю Evoque.

/media/video/487353/1_487353.flv

Зараз ви читаєте новину «Новий Range Rover Sport "засвітився" в інтернеті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути