понеділок, 15 липня 2013 12:12

Skoda офіційно представила хетчбек Rapid, назвавши його "космічним"
6

Фото: Фото: netcarshow.com

Чеська компанія Skoda офіційно представила хетчбек Rapid, який у доповненні до назви отримав приставку Spaceback. Очікується, що перший живий показ моделі відбудеться у вересні на автосалоні у Франкфурті.

Новинка розділить моторну гамму з однойменним ліфтбеком. Зокрема, п'ятидверне авто пропонуватиметься з чотирма бензиновими моторами об'ємом від 1,2 до 1,4 літра (від 75 до 122 кінських сил), а також із 104- і 90-сильними дизелями, останній з яких з'явився у моделі після оновлення. Двигуни "Рапіда" поєднуються або з п'яти- або шестиступінчастою механічною коробками передач, або із семиступінчастим "роботом" DSG.

415 літрів становить об'єм багажного відсіку Rapid Spaceback. Корисний простір збільшується до 1380 літрів при складених спинках задніх крісел. Це на 135 і 110 літрів відповідно менше порівняно з ліфтбеком. Така різниця у розмірах обумовлена ??тим, що салон хетчбека на 18 сантиметрів коротший. Як зазначили у компанії, у новій версії "Рапіда" найбільший простір для ніг пасажирів заднього дивана у класі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Skoda анонсувала "заряджену" Octavia RS

Очікується, що продажі Rapid Spaceback в Європі почнуться у жовтні.

"Шкода" раніше вже викладала у Мережу кілька тизерів новинки. Крім того, Rapid Spaceback кілька разів був помічений фотошпигунами, а на початку червня автовиробник помилково показав модель в одному зі своїх онлайн-конфігураторах.

Skoda Rapid у кузові "ліфтбек" має розпочати випускатися на російському заводі концерну Volkswagen під Калугою наступного року.

Зараз ви читаєте новину «Skoda офіційно представила хетчбек Rapid, назвавши його "космічним"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі