четвер, 25 жовтня 2012 09:31

Skoda представила повнопривідну версію флагмана Superb

Чеський автовиробник Skoda вирішив зробити свій представницький Superb більш "позашляховим". Компанія представила версію Superb Outdoor, яка оснащена системою повного приводу і відрізняється деяким спеціальними аксесуарами.

Версія Outdoor буде доступною тільки в кузові універсал. Як повідомляє сам виробник, цей варіант флагмана відмінно підійде для їзди в складних зимових умовах. Superb Outdoor поєднує в собі "позашляхову" зовнішність і м'якість та практичність універсала Superb.

Автомобіль оснащується 1,8-літровим бензиновим мотором TFSI потужністю 160 к.с., який поєднується з 6-ступінчастою механічною коробкою передач. Для Outdoor також доступний 2-літровий дизельний двигун TDI потужністю 140 або 170 к.с., який в залежності від варіанту потужності поєднується з автоматичною трансмісією DSG або "механікою".

Зі спеціальних аксесуарів, які відрізняють Superb Outdoor від звичайного універсала цієї моделі можна відзначити зносостійку захист порогів, бамперів і колісних арок. Автомобіль отримав 18-дюймові колеса Luxon. Система повного приводу забезпечує впевнений рівень зчеплення на льоду, снігу або в дощ. Крім того, універсал додатково отримав чотирьохспицеве шкіряне мультифункціональне кермо, системи Bluetooth та hands-free, систему допомоги при спуску або підйомі Hill-Hold Control, систему моніторингу тиску в шинах, підігрів форсунок омиваючої рідини на лобовому склі та омивачі передніх фар.

Skoda Superb Outdoor буде доступна у Великій Британії за ціною від 25 465 фунтів стерлінгів (31 275 євро) за базову версію. Варіант з дизельним мотором коштуватиме 28100 (за 140-сильний мотор з DSG) і 27 600 фунтів (за 170-сильний двигун і "механіку") відповідно.

Зараз ви читаєте новину «Skoda представила повнопривідну версію флагмана Superb». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути