Ексклюзиви
четвер, 31 травня 2012 10:32

Skoda Yeti готують до рестайлінгу: змінять бампери і головну оптику
7

Фото: Фото: autoevolution.com

Перші знімки приготовленого до рестайлінгу кросовера Skoda Yeti з'явилися в Мережі. Змін захнають традиційні компоненти екстер'єру кросовера, крім того, він отримає нову емблему компанії. Буде злегка модернізований і інтер'єр.

Шпигунські фотографії тестованого прототипу рестайлінгової Skoda Yeti опублікував портал Auto Evolution.

За відомостями порталу, кросовер забезпечать оновленою радіаторною решіткою - вона отримає більш кутасті, мужні обриси і хромовану окантовку. Крім того, після рестайлінгу Yeti обзаведеться і новою емблемою компанії, виконаної в двох кольорах - сріблястому і чорному. Схожі рішення вже застосовані на бюджетному седані Rapid і чеській версії малолітражки VW up!, Що вийшла на ринок під ім'ям Skoda Citigo.

Незважаючи на абстрактний камуфляж, що частково приховує зовнішність кросовера, можна розгледіти, що рестайлінг позначиться і на бамперах Yeti, як передньому, так і задньому, не можна виключати і деяку модернізацію головної оптики.

Видання Auto Evolution стверджує, що оновиться і інтер'єр кросовера, однак не уточнює, як саме. Невідомо поки також, і коли оновлений кросовер з'явиться на ринку. За попередніми даними, його прем'єра відбудеться на Паризькому автосалоні.

Зараз ви читаєте новину «Skoda Yeti готують до рестайлінгу: змінять бампери і головну оптику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути