Ексклюзиви
вівторок, 22 травня 2012 10:24

Фотошпигуни вперше побачили бюджетну Skoda Rapid на європейських дорогах

Фотошпигуни вперше побачили на європейських дорогах загального користування нову бюджетну модель чеської марки Skoda, яка отримає ім'я Rapid. Втім, її вже виробляють в Індії. У Європі новинка з'явиться до кінця поточного року.

Прототипом цієї машини був концепт MissionL, і новинка повинна була піти в серійне виробництво з мінімальними змінами в зовнішності. Судячи з фото, так воно і є.

Правда, шпигунам вдалося зробити тільки знімок корми. "Обличчя" машини поки залишається "за кадром". Втім, чекати залишилося недовго. Автомобіль повинен надійти в продаж у Європі в кінці поточного року. Після цього, в 2013 році, "Рапід" з'явиться в Китаї.

Автор: Фото: carspyshots.net
 

Як повідомляє Worldcafans, цей автомобіль був помічений в Чехії, приблизно в 100 км від заводу Skoda, розташованому в Млада Болеслава.

"Rapid - наша наступна новинка. У неї ключова роль в рамках нашої стратегії активного росту. Цей автомобіль повинен забезпечити хороший попит на міжнародному ринку", - заявив глава марки Вінфрід Фаланд в рамках автосалону в Пекіні, коли і було офіційно оприлюднено ім'я машини.

Нагадаємо, що новинка займе місце між моделями Fabia і Octavia.

Зараз ви читаєте новину «Фотошпигуни вперше побачили бюджетну Skoda Rapid на європейських дорогах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути